Ir noslēdzies starptautiskais konkurss «Jaunais vilnis» (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Ir noslēdzies gadskārtējais konkurss «Jaunais vilnis», kurš Jūrmalā pulcēja daudzus, jo daudzus Krievijā ražotās mūzikas piekritējus un populārākos izpildītājus.

Pēdējā pasākuma diena kā jau kulminācija pulcēja Dzintaru koncertzālē lielākās Krievijas estrādes zvaigznes, slavenības jau laicīgi ieradās pasākuma teritorijā, lai sagatavotos vakaram.

Zvaigznes aiz milzīgas sētas gaidīja viņu fani, kuri ieraugot kādu no zvaigznēm skaļi kliedza viņa vārdu un māja ar rokām.

Allas Pugačovas speciālās balvas ieguvēja Monika Linkīte.
Allas Pugačovas speciālās balvas ieguvēja Monika Linkīte. Foto: Katerīna Korss

Pasākuma teritorijā bija zvaigznes, kuras bija laipnas un gan sniedza intervijas, gan fotografējās ar bērniem, gan tādas, kuras nedarīja ne vienu ne otru lietu.

Ja dziedātāja Ani Loraka uzskata, ka ir vērts veltīt laiku, lai uzņemtu «selfijus» ar bērniem, viņas kolēģe Kristīne Obakaite domā, ka nav vērts tādām lietām tērēt laiku.

Pēdējā dienā pasākuma teritorijā varēja novērot īstu zvaigzņu ansambli, vienuviet pulcējās lielākās Krievijas estrādes zvaigznes – Ani Loraka, Alla Pugačova, Maksims Galkins, Filips Kirkorovs, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze un daudzi, jo daudzi citi.

Dziedātāja Alla Pugačova kā ierasts pasniedza balvu saviem mīluļiem, 20 tūkstošus eiro savā īpašumā ieguva abi Baltijas valstu pārstāvji – lietuviete Monka Linkīte un latvietis Stass Šurins.

Monika par balvu izrādīja īpašu sajūsmu un visu vakaru klausījās koncertu nenoņemot no rokas īpašo relikviju.

Allas Pugačovas zvaigzne
Allas Pugačovas zvaigzne Foto: Katerīna Korss

Ik gadu tika pasniegta Jūrmalas domes simpātiju balva, šis bija pirmais gads, kad balva netika pasniegta un tas sarūgtināja gan dalībniekus gan konkursa rīkotājus.

Pirmās vieta, kura savā īpašumā ieguva piecdesmit tūkstošus eiro ir Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze, Otro vietu un trīsdesmit tūkstošus ieguva Ukrainas pārstāve Viktorija Petrika, bet trešo vietu un divdesmit piecus tūkstošus ieguva Ukrainas pārstāvis Vjačeslavs Ribikovs. Toties skatītāju simpātiju balvu ieguva Armēnijas pārstāve Sona Rubenjana.

Konkurss ir noslēdzies, rezultāti ir zināmi, kāds tev likās šī gada konkurss «Jaunais vilnis?

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu