«Neiespējamā misija: Slepenā nācija» saglabā 1. vietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros komiksu grāvējs «Fantastiskais četrinieks» piedzīvo fantastiska apmēra fiasko, un nedaudz negaidīti līdera pozīciju ir spējusi saglabāt Toma Krūza «Neiespējamā misija: Slepenā nācija».

Filma iekasējusi 29,4 miljonus, kas ir nepilnu 50% kritums attiecībā pret iepriekšējo nedēļu. Kopējie ienākumi Ziemeļamerikā jau tagad ir pārsnieguši 100 miljonus.

Ītana Hanta un viņa komandas jaunā neiespējamā misija ir izsekot un deaktivizēt sindikātu - starptautiska mēroga slepeno aģentu organizāciju, kuras uzdevums ir iznīcināt NMS aģentūru. Sindikāta mērķis ir iedibināt jaunu pasaules kārtību un īstenot virkni plaša mēroga teroraktu. Viņi sāk misiju, apzinoties tās lielāko draudu - sindikāta tīkls apņem visu pasauli.

«Slepenā nācija» ir jau piektā «neiespējamā misija», ar ko cenšas tikt galā «Toms Krūzs & Co». Šoreiz režisora krēslā ir iesēdies Kriss Makverijs, kuram šī ir tikai trešā filma šādā amatā, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir pirmo reizi ar pīpi uz jumta, jo Makverijs jau ilgus gadus ir veiksmīgi darbojies Holivudā kā scenāriju autors un īpaša draudzība viņam ir izveidojusies tieši ar Krūzu - viņu tandēms bija atbildīgs gan par «Valkyrie» un «Jack Reacher», gan par vienu no lieliskākajiem pagājušā gada «action» un zinātniskās fantastikas pārsteigumiem, «Edge of Tomorrow».

Ne tik labas ziņas ir pienākušas no «Fantastiskā četrinieka» nometnes. Pretēji gaidītajiem 40 miljoniem tā ir spējusi iekasēt tikai 26,2 miljonus, kas ir vairāk nekā vājš rezultāts. Tas ir labs apliecinājums, ka tikai retais komiksu motīvs ir spējīgs veiksmīgi eksistēt ārpus pašas «Marvel» studijas.

Trijnieku ar 12 miljoniem noslēdz jaunais trilleris «Dāvana» (The Gift). Labs starts, jo faktiski viss necilais filmas budžets jau ir atpelnīts.

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu