Foto: Kailija Dženere sasniegusi astoņpadsmit gadu vecumu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Kailija Dženere savu astoņpadsmito dzimšanas dienu sāka svinēt divas dienas pirms patiesās dzimšanas dienas. Televīzijas šovu zvaigzne izlēma, ka vēlas gan vakariņas ģimenes lokā, gan lielu ballīti.

Foto: facebook.com

Tāpēc 8.augustā tika rīkotas vakariņas par godu Kailijai, kurās piedalījās visas četras meitenes māsas, kā arī mamma Krisa Dženere un tētis, kurš nu mainījis dzimumu, - Keitlīna Dženere.

Foto: facebook.com

Šī bija pirmā reize, kad vienā telpā tikās Krisa un Keitlīna. Kailijai labākā dāvana bija fakts, ka abi viņas vecāki beidzot ir vienā telpā un nestrīdas.

Foto: facebook.com

Kā pirmās dāvanas meitene saņēma daudz dažādu somiņu, rotaslietas un no sava mīļotā vīrieša, repera Tygas, automašīnu 100000 dolāru vērtībā.

Foto: Facebook/

Svētkus vissentimentālāk uztvēra Kailijas māsa Kloja, kura meiteni uzaudzināja un māsas astoņpadsmit gadu sasniegšanu uzskata par viņas pieaugšanu.

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu