Noslēgsies festivāls «Saulkrasti Jazz 2014»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar ar diviem koncertiem Saulkrastos, kompleksā «Minhauzena unda», noslēgsies festivāls «Saulkrasti Jazz 2014», informēja festivāla pārstāvis Māris Jonovs.

Plkst.12 notiks meistarklašu audzēkņu bezmaksas koncerts.

Noslēguma koncertā plkst.19 publiku priecēs Romāna Vertjagina kvartets, kura sastāvā spēlē talantīgi jaunie mūziķi no Krievijas un Ukrainas, kā arī Čīles un ASV mūziķu eksperimentālais «Novas Trio» - džeza trio, kurā nav basa, bet ir bungas, ģitāra un vibrafons. Šo eksperimentu labi uzņēmuši gan klausītāji koncertos visā pasaulē, gan arī mūzikas kritiķi, kas viņu ierakstīto albumu atzinuši kā vienu no labākajiem 2013.gadā.

Koncertu un šī gada festivālu noslēgt būs gods leģendārajai džeza apvienībai «Incognito» no Lielbritānijas, kura šogad devusies 35 gadu jubilejas tūrē ar nupat izdoto albumu. Radot, ierakstot un izpildot savu mūziku, grupa kā augstāko mērķi sev vienmēr izvirzījusi klausītāju iedvesmošanu un viņiem tas lieliski izdodas. Daudzskaitlīgais ansamblis lieliski iztiek bez bungu mašīnām, sempliem vai citiem moderniem paņēmieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu