Igija Azīlija: «Plastiskā ķirurģija ir emocionāls ceļojums»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Igija Azīlja ir no tām zvaigznēm, kuras veic plastiskās operācijas, un neslēpj faktu, ka ir tās veikusi. Pēdējais dziedātājas ieguvums ir uzlabotais deguns.

Dziedātāja nedomā, ka ir jāslēpj plastisko operāciju fakts, jo tas nav nekas slikts, ja uzlabo savu ārējo veidolu.

Māksliniece iesaka ikvienam pirms operācijas apdomāties, vai tiešām tas ir tas, kas liks justies labāk, jo reizēm šodien tev nepatīk tavas krūtis, bet rītdien tu mīlēsi tās bez palielināšanas operācijām.

Igija plastiskās operācijas sauc par emocionālu ceļojumu, jo nav viegli saņemties un piekrist sevi mainīt. Ir lietas, kuras viņai sevī nepatīk un kuras viņa mainīja ar operācijām, gluži tāpat kā ir lietas, kuras viņai nepatīk, bet ar kurām viņa ir samierinājusies, jo nekad visu mainīt nebūs iespējams un ir lietas, ar ko ir jāsamierinās.

Dziedātāja uzsver, ka nekad cilvēks nevarēs būt perfekts, bet, ja spēj smaidīt, skatoties savas fotogrāfijas, viss ir kārtībā.

Jaunā dziedātāja jau var lepoties ar zoda implantu, pārveidotu degunu un krūšu implantiem, visas operācijas veiktas šā gada laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu