Uzzini detaļas par Dženiferas Anistones kāzām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone slepenā ceremonijā salaulājusies ar aktieri Džastinu Terū, uzzini kāzu detaļas!

Dženifera un Džastins slepeni salaulājušies trešdien, 5.augustā. Uz ceremoniju ieradās pāra ģimene un tuvākie draugi.

«Viesiem bija pateikts, ka tā ir Džastina dzimšanas dienas ballīte. Džena un Džastins gribēja pārsteigt viesus, un viesi noteikti bija pārsteigti,» pavēstīja viens žurnāla ziņu avots.

Lai izvairītos no liekas uzmanības, kāzu ceremonija notika pāra mājās Losandželosā, kur svinības norisinājušās līdz pat rītam.

Kāzās skanēja daudz joku, smieklu, tās bija intīmas un emocionāli gaišas.

Anistone pirms kāzām intervijās izteikusies, ka nekas nav labāks kā svētki mājas atmosfērā, kuri izceļas ar īpašu siltumu. Aktrises otrās kāzas nekādā veidā nevar salīdzināt ar miljonu vērtajām pirmajām kāzām.

Anistone un Terū sāka satikties 2011.gadā. Iepriekš Dženifera bija precējusies ar amerikāņu aktieri Bredu Pitu, kurš šobrīd salaulājies ar aktrisi Andželīnu Džoliju.

Kāzas apmeklēja Lisa Kudrova, Kortnija Koksa, Hovards Sterns, Sia, Čelsija Handlere, Emīlija Blanta, Elena Dedženeresa.

Savu pirmo kāzu deju pāris dejoja, skanot dziedātājas Sia dziesmai «Chandelier».

Lai nekādas fotogrāfijas nenonāktu sociālajos tīklos, viesiem pirms ieiešanas kāzu norises vietā bija jāatstāj savi mobilie telefoni, un tos atpakaļ saņemt varēja, tikai dodoties mājās.

Kā uz rītā Anistone devās sevi lutināt SPA salonā, sieviete devās uz tādu SPA, kur ir speciāls SPA domāts suņiem un ņēma līdzi savu mīluli, kurš arī piedalījās kāzās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu