Džegers un Skorsēze veido seriālu par mūzikas industriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nākamgad telekanālā HBO sāks izrādīt jaunu seriālu par mūzikas industriju, kura producenti būs amerikāņu režisors Mārtins Skorsēze un britu grupas «The Rolling Stones» līderis Miks Džegers, vēsta laikraksts «The Guardian». Seriāla «Vinyl» darbība norisināsies septiņdesmitajos gados ierakstu studijā «American Century». Tajā būs stāstīts par mūzikas industrijas aizkulisēm laikā, kad populāri kļuva tādi žanri kā disko un pankmūzika.

Galvenais varonis būs ierakstu kompānijas vadītājs Ričijs Finestra, ko atveidos seriāla «Boardwalk Empire» («Pagrīdes impērija») aktieris Bobijs Kannavale. Televīzijas seriālā spēlēs arī aktrise Olīvija Vailda un Džegera dēls Džeimss.

Šogad Bruklinas «Rough Trade» mūzikas ierakstu veikalā notika seriāla filmēšana. Veikala tuvumā tika novietotas 70. gadu automašīnas, telefona būdiņas un avīžu kiosks.

«Vinyl» balstīts uz Džegera 2010. gada ideju par seriālu, kurā attēlota divu draugu darbošanās mūzikas industrijā no 60. gadu R&B līdz mūsdienu hiphopam.

Kino žurnāls «Variety» vēsta, ka pagaidām pasūtītas deviņas «Vinyl» sērijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu