Krisam Braunam domstarpības ar «Kristus baznīcu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu R&B dziedātāja Krisa Brauna (Chris Brown) koncertu rīkotājs noliedzis ietekmīgas Filipīnu kristīgās organizācijas apsūdzības krāpšanā, kuru dēļ draudēja izjukt Brauna pasaules koncertturneja.

Kā jau ziņots iepriekš, jūlijā Braunam trīs dienas neļāva izbraukt no Filipīnām. Braunam bija aizliegts izbraukt no valsts tāpēc, ka filipīniešu kristiešu organizācija «Kristus baznīca» vērsusies pret viņu tiesā. Organizācija apsūdzēja Braunu krāpšanā, jo viņš pagājušajā gadā neieradās uz tās rīkoto Ziemassvētku labdarības koncertu, kaut arī bija solījis uzstāties. Organizācija apgalvoja, ka Brauns esot tai parādā vairāk nekā miljonu ASV dolāru (909 000 eiro) par nenotikušo koncertu.

Tika apcietināts Brauna koncertu rīkotājs, kanādietis Maikls Pio Roda. Viņš apgalvo, ka neesot saņēmis «Kristus baznīcas» nosaukto summu par koncertu pagājušā gada 31. decembrī, uz kuru Brauns neieradās.

«Atbildības prasīšana no Pio Rodas kunga par visu summu miljona dolāru apmērā ir ne vien juridiski un faktiski nepamatota, bet arī ņirgāšanās un cilvēktiesību pārkāpums,» teikts advokāta paziņojumā.

Prokuratūra patlaban izmeklē, vai ir pamats izvirzīt kriminālapsūdzību.

Rodas pārstāvis norāda, ka no «Kristus baznīcai» pietuvinātās kompānijas «Maligaya Development Corp.» esot saņemti 45 000 dolāru (41 300 eiro). Avansu 578 750 dolāru (531 694 eiro) apmērā izmaksājis cits uzņēmums «J. Williams Management», ar ko jau esot panākta vienošanās par atmaksu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu