Foto: Lucavsalā atklāts festivāls «Kubana 2015»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pašā vasaras karstumā no 6. līdz 9. augustam Lucavsala Rīgā kļūs par «Brīvības salu», kur pirmo reizi notiks starptautiskais mūzikas festivāls «KUBANA 2015». Festivāls pirmajā dienā pulcēja lielas cilvēku masas.

6.augusts Lucavsalu atdzīvināja pilnībā, uz to plūda cilvēku pūļi, lai apmeklētu Krievijā aizliegto festivālu «Kubana», kurā uzstāsies daudzi jo daudzi pasaules mēroga mākslinieki.

Pirmajā festivāla dienā viesi varēja baudīt tādu grupu uzstāšanos kā «Kill the noise», «Angerfist», «Neiromonsahs feofans», «Infected mushroom».

Festivālā apkārt skanēja krievu valoda, smiekli un valdīja pozitīvisms, kā jau tas parasti notiek vietās, kur cilvēki ieradušies atpūsties un baudīt mūziku. Pasākuma apmeklētāji pirmajā pasākuma dienā vairākums bija iebraucēji.

Pirmajā pasākuma dienā atšķirībā no citiem Latvijā notiekošajiem festivāliem nebija iespējams redzēt nevienu vietējā mēroga slavenību.

Līdzās piesātinātajai muzikālajai programmai festivāla apmeklētājiem ir pieejamas dažādas āra kafejnīcas, pludmale, telšu pilsētiņa, autogrāfu sesijas un rotaļu laukumi bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu