Nissan Juke tagad arī ar 600 zirgspēkiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

2011. gadā Nissan Juke-R «piedzimšana» iezīmēja jaunu pagrieziena punktu - tas bija pasaulē pirmais krosovers - superautomobilis, kas apvienoja Nissan novatorisko mazās klases Juke ar Nissan GT-R dzinēju un piedziņu. Četrus gadus vēlāk Juke-R ir būtiski uzlabots un piedāvā gan lielāku jaudu, gan izteiksmīgāku stilu.

Nissan Juke-R 2.0 globālā pirmizrāde notika jau pirms vairāk nekā mēneša ikgadējā Gudvudas Ātruma festivāla (Goodwood Festival of Speed) ietvaros.

Gudvudas apmeklētāji, kā arī tie, kas šo krāšņo notikumu vēroja televīzijas ekrānos, kļuva par lieciniekiem tam, kā Juke-R 2.0 veica dinamisku debiju Gudvudas kalnā visās trīs pasākuma norises dienās, pie stūres sēžot Nissan «GT Akadēmijas» absolventam un Lemānas 24 stundu sacensību pilotam - Janam Mardenboro (Jann Mardenborough).

Uz 2014. gadā klajā laistā jaunā Nissan Juke bāzes veidotais Juke-R 2.0 lepojas ar vairākiem būtiskiem dizaina un tehnoloģiju uzlabojumiem, un ir saņēmis vēl lielāku GT-R «testosterona devu». Tagad mazā krosovera jauda ir 600 ZS jeb tāda pati kā modelim GT-R NISMO. Joprojām būdams matēti melns, Juke-R 2.0 tagad ir vēl muskuļotāka, lepnāka un spēcīgāka sava priekšteča versija.

Garets Dansmors (Gareth Dunsmore), Nissan Europe mārketinga komunikāciju ģenerāldirektors, saka: «Juke-R ir kļuvis par leģendāru krosoveru - superautomobili. Tādēļ, kad pērn laidām klajā jaunu Nissan Juke, izvēle uzlabot oriģinālo Juke-R ar vēl lielāku jaudu un izteiksmīgāku dizainu bija absolūti dabiska.»

Nissan Juke-R 2.0 ir radīts tieši laikā, lai ievadītu piekto gadskārtu kopš Nissan Juke ražošanas sākuma. Ar visā Eiropā vairāk nekā 600 000 pārdotiem eksemplāriem sākotnēji 2010. gadā klajā laistais Nissan Juke turpina nostiprināt Nissan pozīciju kā krosoveru tirgus līderim - līdzās godalgotajam Qashqai un uz piedzīvojumiem mudinošajam X-Trail.

Nissan kopumā plāno uzbūvēt tikai 17 Juke-R 2.0 eksemplārus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu