«Weekend Festival Baltic» Latviju pārstāvēs divi dīdžeji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pērnavā, Igaunijā, sācies lielākais deju mūzikas festivāls Ziemeļeiropā – «Weekend Festival Baltic», kas pārstāv mūsdienu mūzikas zvaigznes – tādas kā Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix un Tiesto, kā arī spēcīgus vizuālos efektus un šovu, kāds vēl nav redzēts Baltijas valstīs. Viens no diviem dīdžejiem, kas pārstāvēs Latviju šajā festivālā, būs [Ex] Da Bass. Otrs - DJ Gustavito.

«[Ex] da Bass» ir ne tikai pēdējo gadu zināmākais dīdžejs Latvijā – mākslinieks ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi klubu kultūrā, kurš Arēnā Rīga iesildīja pašu Deividu Getu, bet arī EHR radio šova Party Service vadītājs, 3Live Project dalībnieks, pasākumu organizators un producents. Savas karjeras laikā viņš ir uzstājies gandrīz visos Baltijas top naktsklubos, kā arī festivālos.

«[Ex] da Bass» festivālā uzstāsies piektdien, 7. augustā: uz WKND skatuves plkst.19:15 – 20:15, kā arī plkst. 01:00 – 02:00 pasākuma oficiālajā afterparty klubā Sunset.

weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu