Krievu hokejists: Katru dienu atceros Sočus. Sāpīgi (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas valstsvienības un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas «Canadiens» aizsargs Aleksejs Jemeļins Krievijas medijiem atklājis, ka nevar aizmirst izlases izgāšanos Soču olimpiskajās spēlēs.

«Katru dienu atceros. Dažreiz ir kauns,» viņš sacīja. «Sāpīgi - šis vārds visprecīzāk raksturo sajūtas, visas atmiņas.»

28 gadus vecais hokejists uzskata, ka izlases sastāvs bija ļoti labs un komandai bija pa spēkam kļūt par olimpiskajiem čempioniem. «Savācāmies visi labākie. Meistarība gan neko neizšķīra - kaut kur taktika, kaut kur noskaņojums, kaut kur vienkārši veiksme. Mums bija lielisks sastāvs.»

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Krievijas hokejisti ar 1:3 atzina Somijas valstsvienības pārākumu. Pēc turnīra no amata tika atstādināts Krievijas izlases galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs, kura vietu vēlāk ieņēma Oļegs Znaroks.

Hokejists pastāstīja, ka spēlētāji savu skatītāju priekšā izjutuši nelielu spiedienu. «Izlasē bija savākti puiši, kuri sen pie šāda spiediena bija pieraduši. Praktiski katrs no mums kluba rindās spēlējis kādā finālā daudzu līdzjutēju priekšā. Un mūs ar kaut kādu spiedienu nesatricināsi.»

Šajā pavasarī Krievijas izlase Znaroka vadībā izcīnīja pasaules čempionu titulu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu