Leonīds Agutins justos skumji, ja viņu neielaistu Latvijā (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Dziedātājs Leonīds Agutins ir viens no retajiem mūziķiem, kurš savā portāla «Facebook» profilā atklāti izsakās par politiskajām tēmām un interesējas par politiku. Bet par spīti tam, viņš apzinās, ka konkurss «Jaunais vilnis» ir muzikāls pasākums, ne politisks.

Uzzinot, ka viņa skatuves kolēģi šajā gadā nepievienosies Jūrmalā notiekošajā konkursā «Jaunais vilnis», dziedātājs jutās skumjš un vīlies.

«Es nezinu kā es pārdzīvotu faktu, ja mani neielaistu Latvijā, man šī zeme ir ļoti tuva, es būtu ļoti skumjš un vīlies. Ir iespējamība, ka mani piemeklēs manu kolēģu liktenis, padoties emocijām nevaram, viena cilvēka viedoklis nav visas valsts viedoklis, tik daudzu cilvēku dzīves ir atkarīgas no šī konkursa,» tā Agutins.

Tieši tāpēc, ka daudzi ir atkarīgi no «Jaunā viļņa», Agutins uzskata, ka stulbi būtu apvainoties uz Latvijas ārlietu ministru un boikotēt pasākumu. Tāpēc viss, kas atliek, ir aizturēt aizvainojumu un uzstāties tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Mākslinieks cer, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju bauda koncertus, mākslu, priecājas un nešķiro cilvēkus tautībās.

«Šajā gadā notiek tik daudz kā skumja, gribētu atgriezties pagājušajā gadā un tur palikt. Pagājušais gads bija skaists, nenotika lieli nemieri, cilvēki bija laimīgāki,» nobeidz Agutins.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu