Nikolajs Baskovs protestē pret Latvijas ārlietu ministra lēmumu (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Populārais dziedātājs, sieviešu siržu lauzējs Nikolajs Baskovs 23.jūlija «Jaunā viļņa» koncertu apmeklēja kreklā, kas pauda protestu pret Latvijas ārlietu ministra lēmumu, kurš iekļāva «melnajā» sarakstā tādas personas kā dziedātāju Valēriju, Josifu Kobzonu un Oļegu Gazmanovu.

Siržu lauzējs Nikolajs Baskovs ieradās uz otrās dienas koncertu, tērpies kreklā, kuram uz muguras bija visu trīs «melnajā sarakstā» iekļauto personu fotogrāfijas. Fotogrāfijām apkārt bija aplis, tas bija pārsvītrots un rakstīts - no comment.

Foto: TVNET

Tā arī notika, mākslinieks izrādīja protestu un neapmierinātību ar savu kreklu, ne vārdiem, jo viņš tāpat kā visi ieradās, lai baudītu mūziku un priecātos.

Pat protestējot mākslinieks nezaudēja eleganci, izsmalcinātību, šarmu un vīrišķību un iznesa savu ietērpu līdz galam.

Mākslinieks izrādīja lielu drosmi, uzdrīkstēšanos šādi protestēt, bet kā gan citādi, visas trīs personas, kuras nedrīkst iebraukt Latvijā, ir Nikolajam tuvi draugi.

Ierodoties konkursa teritorijā, mākslinieks neaizmirsa par atbalstītājiem, pamāja tiem un sūtīja skūpstus, dziedātājs lieliski apzinās, kam jāpasaka paldies par karjeru.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu