Par Latvijas gada motociklu izvēlēts BMW S1000XR

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW Motorrad

Par «Latvijas gada motociklu 2015» ikgadējā žurnālistu un moto speciālistu balsojumā izvēlēts «BMW S1000XR», informēja pasākuma organizatori.

Apbalvošanas pasākums notika šodien tirdzniecības centrā «Mols», un kā galvenā balva tika pasniegta juverielmākslinieka Oļega Auzera veidotā godalga.

Otro vietu žūrijas vērtējumā ieguva «BMW R1200GS», bet trešo vietu - «Yamaha MT09 Tracer».

Par «Latvijas piedzīvojumu motociklu 2015» atzīts «BMW R1200GS», savukārt par «Latvijas paaugstināta komforta motociklu 2015»- «Harley Davidson Road Glide». Balsojumā par labāko ielas motociklu izvēlēts «Yamaha MT09 Tracer» un arī par tautas balsojuma uzvarētāju atzīts «Yamaha MT09 Tracer».

Jau šī gada 15.maijā notika izbraukuma balsojums «Ventspils mocītis 2015», kurā Ventspils iedzīvotāji par uzvarētāju atzina modeli «Can-Am Spyder F3».

Balsojumā bija pārstāvēti vienpadsmit 2015.gada spēkrati no BMW, «Harley Davidson», «Yamaha», KTM, «Can Am» un «Honda». Jaunākais modelis no «MV Agusta Stradale» Latvijā būs augusta beigās, tāpēc tas automātiski piedalīsies 2016.gada konkursā.

Foto: BMW Motorrad

«Latvijas gada motocikla 2015» žūrijā darbojās žurnālisti Arnis Blodons, Kaspars Bergmanis, Valdis Melderis, Ansis Īvāns, Ilmārs Likums, Artis Drēzinš, Mārtiņš Ziders, Anrijs Anspoks, Imants Vīksna, Mārtiņš Aleksandrovičs, kā arī Nils Freivalds un tehniskie speciālisti - Oskars Irbītis, Jānis Rozītis,Uģis Spēlmanis, Aivars Freimanis, Roberts Elbakjans, Rolands Cimoška, Juris Vucāns, Tāls Meļķis un Ģirts Vilnis.

Pērn pēc žūrijas balsojuma galveno balvu saņēma modelis «KTM 1190 Adventure».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu