Konstitucionālo tiesību jautājumos Vējoni konsultēs Pleps

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa komandai 10.augustā pievienosies konstitucionālo tiesību eksperts Jānis Pleps, un viņš būs prezidenta konstitucionālo tiesību padomnieks.

Pleps pienākumus sāks pildīt no nākamās pirmdienas, 10.augusta. Jaunais padomnieks ir Latvijas Universitātes docents un Tiesību teorijas un vēstures katedras vadītājs.

Iepriekš Pleps ir strādājis par tiesneša palīgu Administratīvajā apgabaltiesā un Satversmes tiesā, kā arī par juridisko padomnieku Saeimas Juridiskajā birojā. Viņš ir vairāk nekā 70 zinātnisku publikāciju konstitucionālajās tiesībās, tiesību teorijā un vēsturē autors vai līdzautors.

Prezidenta preses dienests atgādina, ka no pirmdienas darbu sāks arī Vējoņa preses padomnieks Gusts Kikusts, kurš līdz šim bija Latvijas Radio ziņu programmu vadītājs.

Patlaban Valsts prezidentam ir četri padomnieki, kas viņu konsultē ārlietās, likumdošanas un juridiskajos jautājumos, ekonomikas jautājumos un sabiedrisko projektu vadībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu