Konkursa «Jaunais vilnis» atklāšanas koncerts pulcē ļaužu masas (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

22.jūlijā tika atklāts jauno mākslinieku konkurss «Jaunais vilnis». Konkursu tautā uztver ļoti dažādi, ir cilvēki, kuri to mīl, un cilvēki, kuri to ienīst. Pirms konkursa motociklistu brālība «Dieva suņi» piketēja pret konkursu un Krievijas rīcību pret Ukrainu, bet tajā pašā laikā daudzi jau daudzi steidza stāvēt pie ieejas koncertzālē un vērot atnākušās slavenības.

Jau labu laiku pirms koncerta sākuma pie nožogotās teritorijas pulcējās cilvēku pūļi, kuri bija ieradušies, lai redzētu kaut vienu slavenību ierodamies pasākumā. Redzot teritorijā iebraucam automašīnu ar slavenību, sekoja lieli aplausi un ovācijas.

Pie faniem ļoti labprāt steidzās Nikolajs Baskovs, kurš smaidīja, māja atbalstītājiem un uzrakstīja pat pāris autogrāfus.

«Jaunais vilnis» ir konkurss, kurā ir iespējams novērot dažādu dāmu stila pērles un katastrofas, šis gads nav izņēmums, nereti viesi pārsteidza ar savu uzdrīkstēšanos vairāk nekā lielās zvaigznes.

Konkursam sākoties, zvaigznes atradās aizkulisēs, bet laiku pa laikam kāda no tām iznāca, lai sniegtu kādu interviju, nofotografētos un veidotu «selfijus» ar draugiem un atbalstītājiem. Īpaši izcēlās meiteņu grupa «Serebro» un atraktīvais duets Potaps un Nastja.

Konkursa «Jaunai vilnis» pirmo dienu apmeklēja tādas Latvijas slavenības kā Ainars Šlesers ar kundzi Inesi, dziedātāja Natālija Tumševica, modeļu aģentūras «Fresh look» īpašniece Kristīne Daškova, miljonārs Jūlijs Krūmiņš, Nils Ušakovs, uzņēmēja Irēna Pulkinena un citi.

Pēc pasākuma pirmās dienas koncerta viesi nesteidza uzreiz prom, bet meklēja pūlī kādu slavenību, lai spētu pēc tam pateikt – es biju un es redzēju!

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu