«Ghetto Games» Ventspils izbraukumā uzvaru izcīna «Dubultais siera burgeris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 15. jūlijā, «Ghetto Games» sezonas un projekta «Es zinu, tu to vari!» ietvaros Ventspils Olimpiskā sporta centra teritorijā tika aizvadīts viens no izbraukuma posmiem «Ghetto Basket» turnīrā, kur triumfēja «Dubultā siera burgera» basketbolisti, apspēlējot vairākas citu turnīru sekmīgi startējušās komandas.

«Ghetto Basket» Ventspils izbraukuma posmā pirmo vietu vīriešu grupā izcīnīja «Dubultais siera burgeris» (Matīss Gredzens, Jānis Zemels, Mārtiņš Rugājs, Pēteris Rudzājs), atstājot aiz sevis Mārupes komandas «Kripatas» (Otto Polis, Mārtiņš Motivāns, Artūrs Kramiņš, Matīss Rožlapa) basketbolistus. Trešajā vietā palika Saldus komanda «Sivēni» (Gints Friķis, Kārlis Apsītis, Roberts Stumbris, Kaspars Zalkovskis).

U16 grupā uzvaru izcīnīja komanda «Big G» (Roberts Rozentāls, Dāvis Piuss, Dāvis Silenieks), otrajā vietā «Čupakabra» (Oskars Puriņš, Raimonds Martinovskis, Rihards Martinovskis). Trešajā vietā palika komanda «Resnie» (Rets Zilgme, Dāvis Graudiņš, Kristofers Jankovskis).

U14 grupā par uzvarētāju kļuva komanda «Čornij dolāri» (Rodrigo Būmeisters, Andijs Aukšpurs, Ralfs Ērkšķis, Kristiāns Šepanovskis), otrajā vietā komanda «Krēsls» (Agris Stankevičs, Reinis Krūmiņš, Armands Jurensons). Trešajā vietā komanda «Es tev neteikšu» (Rūdolfs Punkstiņš, Rūdis Zernevics, Deniss Punkstiņš, Toms Stupele).

U12 grupā pirmo vietu izcīnīja «Marinētie gurķīši» (Una Šteinharde, Annija Koponāne, Samanta Veidemane), otrajā vietā «Zemnieku savienība» (Ričards Cars, Sandis Šteinhards, Linards Mellenbergs, Ernests Žvīgurs) un trešajā vietā komanda «Sāļās» (Kadrija Ūdre, Laura Bebre, Patrīcija Birzniece).

«Ghetto Games» izbraukuma posms Ventspilī notiek sociālā projekta «Es zinu, tu to vari!» ietvaros. Lielākā daļa projekta «Es zinu, tu to vari!» pasākumu būs veltīti jauniešiem, atsevišķi pasākumi paredzēti arī ģimenēm kopā ar bērniem. Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus būt fiziski aktīviem un veidot izpratni, ka veselīgs un aktīvs dzīvesveids un atteikšanās no dažādu atkarības vielu lietošanas palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Projekta ietvaros no jūlija līdz augustam notiks vairāk nekā 58 pasākumi visā Latvijā – ielu basketbola turnīri, ielu vingrošanas sacensības un citi ielu kultūras pasākumi, kā arī nometnes un ģimeņu sporta dienas. Par visām projekta aktivitātēm var uzzināt portāla draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/tutovari. Aktivitātes veidotas tā, lai tās būtu vienkāršas un viegli pieejamas ikvienam interesentam.

Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs atgādina - veselības saglabāšana visa mūža garumā ir cilvēka personīgā atbildība. Ārstēšana un veselības aprūpe cilvēka veselību ietekmē aptuveni par 20%. Atlikušie 80% ir katra cilvēka personīgās izvēles: veselīgs vai neveselīgs dzīvesveids – uzturs, fiziskās aktivitātes vai to neesamība, veselībai kaitīgu vielu lietošana vai izvairīšanās no tām, riskants vai drošs dzīvesveids, sociālie faktori, izglītība u.c. Īpaši būtiski to ir apzināties jau jaunībā un savu dzīvi balstīt uz veselību pozitīvi ietekmējošām izvēlēm.

«Ghetto Games» Ventspilī organizē Ghetto Family sadarbībā arī Ventspils pilsētas domi. Projektu atbalsta Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs. Projekta stratēģiskais partneris Draugiem.lv, informē lieldraugi TVNET, JCDecaux un LTV.

«Ghetto Games» sezonas galvenie partneri: Latvijas Universitāte, Ghetto Burger, basketbola klubs «VEF Rīga».

«Ghetto Games» atbalsta: Rīgas dome, Adidas, Sport2000, Latvijas Futbola federācija, Mārtiņa Beķereja, Būvniecības ABC, Karcher, Everest;

Dynamics Racing oil, Aerodium, Latvijas Gumijlēcēju klubs, Latvijas Tautas sporta asociācija, Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas Florbola savienība, Sporta Punkts, Veselības Fabrika, RE Autoclub, Donerre Suspension, Papyrus, Mc Ābols, Premia, Lemy un Funny;

Mārupes novada dome, Ventspils pilsētas dome, Ventspils Sporta pārvalde un olimpiskais centrs «Ventspils», Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jūrmalas pilsētas dome, Alūksnes novada dome, Dobeles novada pašvaldība, Salaspils novada dome, Bauskas novada pašvaldība, Valkas novada dome, Smiltenes novada dome, Ikšķiles novada pašvaldība, Brocēnu novada pašvaldība, Krāslavas novada pašvaldība.

Informatīvi atbalsta: LTV7, Pieci.lv, Sportacentrs.com, Sporta avīze, Young.lv, Forum Cinemas, Spoki.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu