Anamika Goldberga vērtē Latvijas talantīgākās meitenes (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

19.jūlijā Berģu kultūras namā tika kronētas 2014.gada Latvijas talantīgākās princeses. Šis ir īpašs jubilejas gads «Latvijas talantīgo meiteņu» festivālam, jo tas notiek jau desmito reizi. Par godu desmitgadei vienuviet bija sanākušas gan desmit gadu laikā kronētās princeses, gan viņu padomdevējas un pasākumu bijušās un esošās direktores.

19.jūlijā Berģu kultūras namu piepildīja dažādu vecumu meitenes skaistās balles kleitās, kā nekā tā bija īpaša diena, jo tika kronētas 2014.gada Latvijas talantīgās princeses.

Pasākumu atklāja konkursa patroneses Elitas Drākes uzruna un pateicība visām bijušo gadu princesēm, viņu vecākiem un direktorēm.

Svētku pasākumam par godu bija īpaša žūrija, kurā bija atrodamas gan izbijušās princeses, gan konkursu «Vecmāmiņa» 2012. un 2013. gadu dalībnieces, dejotāju pāris Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, dejotājs Rolands Šteinbergs, kā arī Anamika Goldberga, kura atpazīstamību iemantojusi saistībā ar savām attiecībām ar aktrisi Ievu Pļavnieci.

Žūrija vairāk nekā četru stundu garumā baudīja dažāda vecuma meiteņu talantus un defilē prasmi. Ne velti saka, ka Latvija ir dziedātāju tauta, vairums meiteņu demonstrēja savu dziedāšanas talantu, sekoja pāris dejošanas un mākslas vingrošanas demonstrējumi, kā arī īpašs karatē prasmes un dejas miksējums.

Sekoja talantīgās Zaļkalniņu ģimenes uzstāšanās, šo ģimeni iepazinām televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes». Kā izrādās, visas māsiņas ir piedalījušās «Talantīgo meiteņu festivālā».

Vēlāk, starplaikā, sekoja konkursa «Vecmāmiņa» 2014.gada dalībnieču pirmais defilē izgājiens, tas kalpoja arī kā iepazīšanās ar šā gada dalībniecēm. Defilē izgājiens tika vērtēts, tādā veidā atklājot konkursu «Vecmāmiņa 2014», kurš norisināsies turpmākās septiņas nedēļas.

Pēc visu priekšnesumu noskatīšanās žūrija devās baudīt vīnu un augļus, līdz tika saskaitītas balsis un noskaidrotas uzvarētājas dažādās vecuma grupās.

Tālāk sekoja grūtākais uzdevums - sadalīt īpašās lentas, izcelt talantīgākās meitenes, elegantākās meitenes un izvēlēties meitenes ar modeļu ārieni. Tieši šī izvēle lika atdzīvoties žūrijai un iesaistīties garās diskusijās.

Sekoja titulu sadale, sponsoru balvu pasniegšana un īpašā balonu laišana gaisā, kura simbolizēja «Talantīgo meiteņu festivāla» desmitgadi.

Pēc balonu laišanas gaisā viesi un dalībnieki baudīja svētku kliņģeri, fotografējās un pat dejoja balles kleitās.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu