Rīgas «Dinamo» pievienojies Radēvičas vīrs Sčastļivijs (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo» uz treniņnometni Valmierā devušies 35 hokejisti, tostarp uzbrucējs Pjotrs Sčastļivijs, kurš ir Latvijas vieglatlētes Inetas Radēvičas dzīvesbiedrs. Viņš nākamo sezonu piekritis aizvadīt «Dinamo» rindās.

Vidzemes olimpiskajā centrā Valmierā hokejisti trenēsies līdz 31. jūlijam gan uz ledus, gan zālē, gan stadionā.

Uz treniņnometni devās 35 hokejisti (3 vārtsargi, 11 aizsargi un 21 uzbrucējs), starp kuriem ir spēlētāji ar spēkā esošiem līgumiem, tie, ar kuriem ir panākta vienošanās par līgumu pagarināšanu vai jaunu slēgšanu, kā arī vairāki spēlētāji ar pārbaudes laika līgumiem, tajā skaitā vairāki jaunie HK «Rīga» hokejisti.

35 gadus vecais Sčastļivijs ir piekritis nākamo sezonu aizvadīt Rīgas «Dinamo» komandā, vēsta vienības mājas lapa.

Sčastļivijs karjeras laikā aizvadījis 130 spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā. Pasaules spēcīgākajā līgā viņš izcēlies ar 18 vārtu guvumiem un 22 rezultatīvām piespēlēm. NHL Sčastļivijs spēlēja Otavas «Senators» un Anaheimas «Ducks» rindās.

Savukārt KHL viņš pārstāvējis Ufas «Salavat Julajev», Maskavas CSKA un Ņižņijnovgorodas «Torpedo». 2010./2011. gada sezonā Sčastļivijs ar «Salavat Julejev» kļuva par Gagarina kausa ieguvēju.

Pieredzējušais uzbrucējs pārstāvējis Krieviju pasaules čempionātā, turklāt bija komandas kapteinis.

Uz nometni devies arī šā gada CHL Memoriālā kausa čempions un vērtīgākais spēlētājs uzbrucējs Edgars Kulda, kurš ir aizsarga Artūra Kuldas jaunākais brālis.

Valmieras nometnē piedalīsies arī divi pieredzējušie aizsargi Georgijs Pujacs un Krišjānis Rēdlihs, kuri arī nākamajā sezonā paliks Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Rīgas «Dinamo» treneru kolektīva – galvenā trenera Arta Ābola, Ģirta Ankipāna, Aleksandra Ņiživija, Jura Klodāna un Viļņa Kluča rīcībā būs šādi hokejisti:

vārtsargi - Jakubs Sedlāčeks, Edgars Masaļskis, Nils Grīnfogels;

aizsargi - Arvīds Reķis, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Mārtiņš Porejs, Ēriks Ševčenko, Edgars Dīķis, Edmunds Augstkalns, Haralds Neimanis, Ralfs Grīnbergs;

uzbrucēji - Marsels Hosa, Lauris Dārziņš, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Juris Upītis, Kaspars Saulietis, Artūrs Ozoliņš, Lauris Bajarūns, Jānis Ozoliņš, Nikolajs Jeļisejevs, Rodrigo Ābols, Linards Mazurs-Mago, Pjotrs Ščastļivijs, Mārtiņš Cipulis, Vladimirs Ružička, Edgars Kulda.

«Dinamo» KHL čempionātā iesaistīsies 6. septembrī, savā laukumā tiekoties ar Baltkrievijas vienību Minskas «Dinamo».

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu