Lielā aksesuāru izpārdošana Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā šīs vasaras «Modes un dizaina dienas» veiksmīgo norisi Kalnciema kvartālā, tiek organizēts tirdziņš, kura centrā šoreiz visādi AKSESUĀRI un to IZPĀRDOŠANA. Nedēļu pēc vasaras lielākā festivāla Positivus, 26. jūlijā no plkst. 10:00 līdz 16:00 dizaineri un mākslinieki izpārdos neizpirktās vasaras kolekcijas, piedāvās atlaides un īpašas akcijas pirkumiem tikai Kalnciema kvartāla pircējiem.

Biezās šalles aizstāj rotas, kas izceļ kailo kakla līniju, somiņa nevilšus pieskaņojas apaviem, un galvassegas atļaujas būt ekstravagantākas, neapstājoties pie ierastā apzīmējuma «cepure», – vasara ir aksesuāru triumfa laiks.

26. jūlijā rotu, somu, apavu, cepuru un citu galvasrotu, kā arī cita veida aksesuāru mākslinieki un dizaineri iepazīstinās ar jaunākajām kolekcijām, t.sk. izpārdos iepriekšējo sezonu darbus, piedāvās satriecošas atlaides un akcijas pirkumiem.

Aksesuāru tirgus ar nolūku organizēts nedēļu pēc vasaras lielākā festivāla Positivus: Kalnciema kvartālā varēsiet iegādāties arī festivālā neiztirgotos darbus.

Aksesuāru izpārdošanā piedalīsies QooQoo, UTHA, malvine.lv, Woolings apavi, TATIS somas, 28th May, Mara Optic koka saulesbrilles, Artterrace pulksteņi un aksesuāri, Gints Bude, Sin On The Beach aksesuāri, yoyoi.eu rotas un daudzi citi, piedāvājot akcijas atlaides līdz pat 75%.
Kā īpašie viesi Kalnciema kvartālā pirmo reizi ciemosies itāļu kvalitātes un dizaina apavi, kurus iecienījušas daudzas rīdzinieces, – LiliMill, kas līdz pēdējam pārim izpārdos vasaras apavus ar 50% atlaidi un somas ar 25% atlaidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu