Pērtiķu planēta neatdod pozīcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Pērtiķu planētas atmoda» («Dawn of the Planet of the Apes») prognozēti spēj saglabāt pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo «kinokino.lv».

Savā otrajā nedēļas nogalē «Pērtiķu planētas atmoda» iekasējusi 36 miljonus. Kopumā pirmajā desmit izrādīšanas dienās ieņēmumi pietuvojušies 140 miljoniem.

Anotācija: Cēzara vadīto ģenētiski modificēto pērtiķu skaits turpina pieaugt, taču tos apdraud cilvēki, kuri spējuši izdzīvot pēc epidēmijas pirms desmit gadiem. Starp sāncenšiem nodibinās trausls un pavisam neilgs pamiers. Pērtiķi un cilvēki ir nonākuši kara priekšvakarā - tā rezultātam ir jāizšķir, kura no sugām kļūs par dominējošo uz planētas.

Otrajā vietā debitējis trilleris«Tīrīšana: Anarhija» («The Purge: Anarchy»). Iekasēti 28,3 miljoni, kas atpaliek no pirmās filmas rezultāta, taču jau tagad ir pietiekami, lai varētu teikt, ka filma finansiāli būs vairāk nekā veiksmīga.

Ne visas lielo studiju animācijas filmas kļūst par hitiem un labs pierādījums tam ir arī «Lidmašīnas: Dzēš un glābj» (Planes: Fire & Rescue). Tā iekasējusi tikai 18 miljonus savā pirmajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu