Behmane šonedēļ izlems par kandidēšanu veselības ministra amatam (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Daiga Behmane, kuru premjere uzrunājusi veselības ministra amatam, šīs nedēļas sākumā izlems, vai piekritīs kandidēšanai.

«Šobrīd gatavas atbildes nav, man ir jāapsver. Man ir labi iesākti darbi. Es strādāju arī Rīgas Stradiņa Universitātē, ir iesākti dažādi projekti. Šis jautājums ir jāpārdomā,» Latvijas Radio svētdien sacīja Behmane.

Behmane ir Latvijas Veselības ekonomikas asociācijas (LVEA) vadītāja.

Ceturtdien tika saņemts atteikums no Rīgas Stradiņa universitātes prorektora Toma Baumaņa stāties veselības ministra amatā. Valdības vadītāja Laimdota Straujuma («Vienotība») teica, ka viņai ir plāns B. «Man ir cilvēks, kuru uzrunāt, bet negribu atklāt ne uzvārdu, ne pašlaik ko vairāk. Negribu, lai sāktos diskusijas, pirms cilvēks devis jāvārdu,» piektdien sacīja Straujuma.

Tā kā līdz oktobrim, kad notiks Saeimas vēlēšanas, ir atlicis maz laika, Straujuma atzina, ka ir svarīgi, lai «Vienotībai» atbildība par veselības jomu saglabātos arī nākamajā valdībā, tādējādi ministrs darbu varētu turpināt arī jaunajā valdībā, ja gūs atbalstu.

Veselības ministra amatu ieņēma Ingrīda Circene («Vienotība»), kura bija spiesta atkāpties ilgstošas slimošanas dēļ.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu