Kristīna Miliana pamet līgavaini dziedātāja Lil Veina dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktrise un dziedātāja Kristīna Miliana satiekas ar mūziķi Lil Veinu. Attiecības mākslinieki sākuši uzreiz pēc Kristīnas šķiršanās no līgavaiņa.

Dziedātāja Kristīna Miliana izšķīrās ar savu līgavaini Džesu Princu un uzreiz metās dziedātāja Lil Veina apskāvienos.

Jaunais pāris nekautrējas izrādīt savas jūtas publiski un publiskos pasākumos pat mīlinās publiski, ignorējot pilnīgi ikvienu blakus sēdošo.

Attiecības tika parādītas publiski 16.jūlijā, kad zvaigznes kopā apmeklēja «ESPY Awards» balvu pasniegšanas ceremoniju.

Par šķiršanos no līgavaiņa Kristīna paziņoja faniem tieši četras dienas pirms iziešanas sabiedrībā ar savu jauno mīļoto. Sieviete izmantoja portālu «Instagram», lai atklātu savas sajūtas un brīvas sievietes stāvokli.

Miliana rakstīja, ka dzīvē pienāk laiks, kad attālinies no drāmas un cilvēkiem, kuri to nepārtraukti rada. Tā vietā tu izvēlies pavadīt laiku ar cilvēkiem, kuri liek tev smaidīt un mīlēt dzīvi. Mīli cilvēkus, kuri pret tevi izturas pareizi, lūdz dievu par tiem, kuri tā nedara. Dzīve ir pārāk īsa, lai tu izvēlētos jebko citu, kā būt laimīgam. Krišana zemē ir daļa no dzīves, bet piecelšanās ir pati dzīvošana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu