Bens Afleks un Dženifera Gārnere draud bijušajai auklītei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc skandāla saistībā ar krāpšanu un vēlāk sekojošo šķiršanos aktieri Bens Afleks un Dženifera Gārnere aizlieguši bijušajai bērnu auklītei sarunāties ar presi, draudot ar dažādiem negatīviem rezultātiem, kuri sekos.

Afleks un Gārnere draudējuši bērnu auklītei, stāstot, par sekām, kādas būs, ja viņa runās ar presi un atklās savu patiesību saistībā ar baumām par romānu.

Tajā pašā laikā tas netraucē pāra preses sekretāriem izplatīt baumas par bijušo auklīti, kuras kaitē viņas reputācijai.

Pirms baumu izplatīšanās Afleks ar sievieti pavadīja kopā laiku, devās vakariņās, pavadīja nedēļas nogales savā mājā, bet tagad aktieris sievieti pilnībā ignorē.

Kopš presē nokļuva baumas par romānu, aktieris ir vienreiz piezvanījis sievietei un aizliedzis runāt ar presi, draudot ar milzīgām negatīvām sekām ne tikai viņai, bet visai viņas ģimenei.

Kristīne nesaprot, kā tālāk rīkoties, jo darbu kā auklīte viņa vairs atrast nevar un Holivudā labākā auklīšu aģentūra ir lauzusi līgumu ar sievieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu