Policijas mājas lapas sadaļā par nozaudētajām mantām «Positivus» - pirmais atradums (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artis Leinišs/LETA

Policijas mājas lapā speciāli izveidotajā sadaļā par mūzikas festivāla «Positivus» laikā pazaudētajām mantām parādījies pirmais atradums - sieviešu gredzens, liecina informācija Valsts policijas mājas lapā internetā.

Uz gredzena ir arī gravējumi. Īpašnieki atrastās lietas var saņemt policijas teltī, kas izvietota pie ieejas.

Šāda vietne Valsts policijas interneta mājas lapā izveidota pirmo reizi, tā ietver sadaļas - mobilie telefoni, dokumenti, transporta līdzekļi, instrumenti, tehnika, atslēgas, brilles, lietussargi un citas sīklietas, sadzīves tehnika, foto, audio, video, vērtslietas, apģērbs.

Valsts policijas priekšnieka vietnieks Artis Velšs iepriekš norādīja, ka festivāla laikā cilvēki mantas zaudē pat lielos apmēros, un vēl aizvien pie rīkotājiem stāvot kartona kastes ar iepriekšējos gados atrastajām mantām, tāpēc šogad rasts inovatīvs risinājums.

«Valsts policijas interneta mājaslapā, kas pieejama arī no mobilajām ierīcēm, esam izveidojuši sadaļu – « Positivus» atrastās mantas. Operatīvajā vadības centrā nodotās mantas nofotografēs un ievadīs fotoattēlu interneta vietnē,» iepriekš informēja Velšs.

Rīkotāji norādīja, ka bieži mantas tiek pazaudētas, nevis nozagtas. Policija un rīkotāji aicina nedižoties ar pārāk greznām un vērtīgām lietām un ņemt līdzi tikai pašu nepieciešamāko, lai izvairītos no «dārgumu zaudēšanas».

Festivāls Salacgrīvā sākās piektdien un risināsies trīs dienas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu