Jana Duļevska: esmu no vīra pat slēpusi konfektes! (32)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Veselīgs dzīvesveids un veselīgi ēšanas paradumi vienmēr ir bijuši aktuāli. Šoreiz savos ēšanas paradumos dalās TV seja, uzņēmēja un hokejista Rodrigo Laviņa dzīvesbiedre Jana Duļevska.

Jana Duļevska stāsta, ka viņas ēšanas paradumi ir tādi paši kā visiem cilvēkiem. Ikdienā viņa gatavo visai ģimenei. Par iemīļotāko ēdienu Duļevsku ģimenē tiek uzskatīta pasta, kuru arī sanāk gatavot visbiežāk.

«Īpašu uzmanību pievēršam ogļhidrātiem, jo tie sportistiem ir ļoti nepieciešami. Tāpēc par uzturu ģimenei visvairāk domā vīrs, viņš skatās un kontrolē, cik veselīgi ēdam. Kādus vajadzīgos vitamīnus uzņemam. Cenšamies sekot tam līdzi,» stāsta Jana Duļevska.

Uz jautājumu, vai nav nācies arī slepus pagrēkot, Jana smaidot atzīstas: «Protams, man sanāk arī pagrēkot. Vīrs pievērš uzmanību visām nelabvēlīgajām lietām, kas ir saldumos. Kad man dažreiz gribas uzēst cepumus, pa kluso kādu arī notiesāju. Jāatzīst, ka esmu no vīra pat slēpusi konfektes!»

Jana Duļevska un viņas dzīvesbiedrs Rodrigo Laviņš
Jana Duļevska un viņas dzīvesbiedrs Rodrigo Laviņš Foto: AFP/LETA

Izrādās, Rodrigo patiešām ir nelokāms pret trekniem un neveselīgiem saldumiem. «Reiz no ārzemēm vedu konfektes ar zemesriekstu sviestu, man ļoti tās garšo. Atvedu mājās un vēlāk vairs nevaru tās atrast... Izrādījās, ka vīrs tās izmetis miskastē!»

Jana arī stāsta, ka vasarā nesanāk ēst mazāk, jo ogas un augļi ir izaicinājums, kam viņa nespēj pretoties!

Foto: TVNET

Par sportiskajām aktivitātēm runājot, Jana lepojas ar to, ka visa ģimene ir sportiska. Pati gan viņa vairāk aizraujas ar fitnesu un šad tad nododas skriešanai.

«Vasarā ir ļoti daudz pasākumu, gribas laiku pavadīt ar bērniem, tāpēc esmu nolēmusi, ka no rudens atsākšu iet uz vingrošanas treniņiem,» sev apsola Jana Duļevska.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu