Morisejs: Sanfrancisko lidostas apsardze man seksuāli uzmācās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu mūziķis Morisejs apgalvo, ka viņam nedēļas sākumā seksuāli uzmācies kāds Sanfrancisko starptautiskās lidostas apsardzes darbinieks.

Mūziķis par to paziņojis fanu vietnē «True To You». Bijušais britu grupas «The Smiths» solists apgalvo, ka incidents noticis pirmdien, 27.jūlijā, brīdī, kad viņš gatavojies kāpt «British Airways» lidmašīnā, kas devusies uz Londonu.

«Es izgāju cauri visām ierastajām lidostas pārbaudēm, tostarp lidostas skenerim, viss bija kārtībā - signāls nenoskanēja,» raksta Morisejs.

«Pirms es paņēmu savas mantas no vanniņām, kur parasti tās jāatstāj, man klāt pienāca lidostas apsardzes darbinieks un lika apstāties, noliecās pie manis un sāka aiztikt manus dzimumorgānus. Viņš ātri pagāja malā brīdī, kad mums klāt pienāca vecāks lidostas apsardzes darbinieks,» vēsta mūziķis. «Cilvēks, kurš mani seksuāli aizskāra, bija augsta posteņa apsardzes darbinieks. Par laimi, man pievienojās divi «British Airways» īpašā dienesta darbinieki, kas bija šausmās par notikušo un ieteica, lai uzrakstu sūdzību.»

Dziedātājs atzīst, ka no sākuma neesot gribējis rakstīt sūdzību. «Es jautāju, vai ir vērts rakstīt sūdzību, jo parasti šādas sūdzības pret amatpersonu tiek saliktas kaudzītē un aizmirstas, lai aizsargātu vainīgo,» stāsta Morisejs. «Taču «British Airways» darbinieki pārliecināja, ka sūdzība būs nozīmīga, un es to uzrakstīju.»

Morisejs norāda, ka vainīgais noliedzis seksuālo uzmākšanos, un pauž skepsi, vai viņa sūdzība dos kādus rezultātus.

«Mūžīgajos birokrātijas kalnos manu sūdzību pret šo darbinieku, visdrīzāk, vai nu neviens pat neizlasīs, vai arī speciāli ignorēs, jo, kā mēs visi zinām, šajā «stīvajā» pasaulē mūs vairs nekas nepārsteidz.»

«Tomēr skaidrs ir viens - ja jūsu ceļojuma maršrutā būs Sanfrancisko starptautiskā lidosta, arī jūs seksuāli aizskars šis tā sauktais apsardzes darbinieks, kurš, kā mums iestāstīts, strādā, lai nodrošinātu mūsu drošību.»

NME ir centies sazināties ar «British Airways» un Sanfrancisko lidostu, taču vēl nav saņēmis atbildi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu