Džeremijam Klārksonam jauns raidījums sadarbībā ar «Amazon»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu televīzijas raidījumu vadītājs Džeremijs Klārksons, kas pēc producenta iekaustīšanas bija spiests pamest britu sabiedriskās raidorganizācijas BBC auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!»), veidos jaunu auto raidījumu sadarbībā ar straumēšanas pakalpojumu «Amazon Prime», ceturtdien paziņoja uzņēmums.

Raidījumam vēl nav zināms nosaukums, taču zināms, ka tajā piedalīsies arī Klarksona «Gāzi grīdā!» kolēģi Džeims Mejs un Ričards Hamonds.

Radījuma uzņemšana sāksies jau drīzumā, bet «ēterā» tas parādīsies nākamgad, vēsta ASV timekļa tirdzniecības gigants «Amazon».

Raidījumā «Gāzi grīdā!» trīs vīrieši ar dažādu triku palīdzību izmēģināja automašīnas, un tas ik nedēļu pie televīzijas ekrāniem visā pasaulē pulcēja ap 350 miljoniem skatītāju, padarot to par visskatītāko informatīvo raidījumu pasaulē.

Skatītājiem simpatizēja Klārksona runas veids, jo viņš runāja tā, it kā būtu viens no «savējiem», bet kritiķi viņu nosodoši dēvēja par garlaicīgu liekuli, un arī pirms marta konflikta ar producentu izskanēja arvien vairāk ziņu, kas atklāja viņa pretrunīgo personību.

Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju.

«Es jūtos tā, it kā būtu izkāpis no lidmašīnas un pārsēdies kosmosa kuģī,» komentējot jauno ieceri, atzina Klārksons, piebilstot, ka jaunajam raidījumam būšot trīs sezonas.

«Mēs esam pievienojušies jaunajai «SmartTV» ērai. Ironiski, vai ne?» savukārt izteicās Mejs.

Tiešsaistes tirdzniecības uzņēmuma «Amazon» video straumēšanas pakalpojums «Amazon Prime» ir līdzīgs video straumēšanas pakalpojumam «Netflix» un piedāvā piekļuvi tūkstošiem filmu un televīzijas šovu, kā arī paša veidotiem materiāliem.

Pagājušomēnes BBC paziņoja, ka auto raidījumu «Top Gear» («Gāzi grīdā!») turpmāk vadīs britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss. Raidījuma uzņemšana sāksies tuvāko nedēļu laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu