Jaunais KIA Soul tagad pieejams arī Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Visās jomās pilnveidotais Kia Soul 2014.gada modelis kopš jūlija pieejams arī Latvijā.

Kompaktais Kia Soul, kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tika prezentēts Frankfurtes auto izstādes ietvaros pagājušajā rudenī, radīts, iedvesmojoties no 2012. gada Kia Track’ster koncepta. Jauno Kia Soul raksturo mūsdienīgs un atšķirīgs izskats, kas to padara vēl pamanāmāku.

«Latvijā pieejamais Kia Soul modelis EX komplektācijā ir bagātīgi aprīkots. Jau tā standarta aprīkojumā ir apsildāma stūre, priekšējie un aizmugurējie sēdekļi ar apsildes elementiem, atpakaļskata kamera un Smart Park Assist sistēma, kas palīdz atrast brīvās stāvvietas un novietot automašīnu stāvvietā automātiski,» saka oficiālās Kia pārstāvniecības Latvijā, SIA «Forum Auto» tirdzniecības vadītājs Jānis Ozols.

Jaunais Kia Soul saglabājis tā priekšgājējam raksturīgo kantaini stabilo profilu un stāju. Interjers pārveidots tā, lai būtu vēl draudzīgāks lietotājam. Īpaša uzmanība pievērsta arī tam, lai izmantoti tiktu tikai augstākās kvalitātes materiāli. Arī jaunā Soul aksesuāru piedāvājums izstrādāts autovadītāja ērtībām, ļaujot pilnībā izbaudīt šā savdabīgā auto sniegtās priekšrocības.

Lielākais tehniskais jauninājums 2014.gada Soul ir jaunākās paaudzes Kia cee’d platformas izmantošana, kā rezultātā ir ievērojami uzlabota automašīnas vadāmība. Lielāki automašīnas izmēri nozīmē, ka jaunais modelis kļuvis vēl praktiskāks, piedāvājot saviem saimniekiem gan plašāku salonu, gan bagāžas nodalījumu. Palielināta arī kāju, galvas un plecu telpa visiem pasažieriem.

Jaunais Kia Soul kļuvis arī videi draudzīgāks un tiek piedāvāts ar jaunākās paaudzes Kia 1,6 litru GDI benzīna tiešās iesmidzināšanas dzinēju vai CRDi dīzeļdzinēju - abus dzinējus raksturo uzlabota degvielas patēriņa efektivitāte un zemākas emisijas. Abi šie dzinēji ir pieejami gan ar sešu pakāpju manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu. Ievērojami paplašināts arī modeļa papildaprīkojuma klāsts.

Jaunā Kia Soul cena Latvijā ir sākot no 18 990 €.

Foto: Kia
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu