Talsu Sauleskalna estrādē notiks «Satikšanās mūzikā» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18.jūlijā plkst. 19:00 Talsu Sauleskalna estrādē notiks koncerts «Satikšanās mūzikā»,kur piedalīsies desmitiem talantīgi Latvijas jaunie izpildītāji un populāri Latvijas mūziķi.

Satikšanās gaidāma koncertprogrammā, kurā skanēs populāras latviešu komponistu dziesmas, tās izpildīs 50 jaunie Latvijas talanti, ar kuriem jaunizveidoto koncertprogrammu «Satikšanās mūzikā» izdziedās Intars Busulis, Aija Andrejeva un Lady`s Sweet, koncerts notiks dzīvajā izpildījumā - pavadošās mūziķu grupas vadībā. Koncerts tiek veidots no jauna, tas būs unikāls ar to, ka izskanēs tikai vienu reizi un tikai Talsos, ar nosaukumu «Satikšanāsmūzikā». Pateicoties daudzveidīgajam mākslinieku sastāvam, koncerts būs interesants ikvienam Talsiniekam un pilsētas viesim.

«Esmu priecīgs, ka šī satikšanās notiek tieši Talsos, manā dzimtajā pilsētā, pilsētā, kurā sākās manas muzikālās gaitas un varbūt sāksies arī kādam no koncerta 50 dziedošajiem talantiem, ar kuriem Talsos dzīvosim jau no 13.jūlija, visu šo nedēļu līdz koncertam aktīvi mēģināsim un kopā ar koncerta radošo komandu un mūziķiem gatavosim šī pieminētā 18.jūlija vakara koncertu, lai visi kopā skaistā piektdienas vakarā varam satikties uz skatuves, satikties -mūzikā un aicinām Jūs būt kopā ar mums, lai izdotos varena sadziedāšanās, nu gluži kā mazajos dziesmu svētkos», teic koncerta mākslinieciskais vadītājs Intars Busulis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu