Diennakts basketbola turnīra «Krastu mačs» skatītāji konkursā cīnīsies par stilīgu motorolleri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šā gada 16.-17.augustā laukumā pie Latvijas Nacionālās operas Rīgas ostas un pilsētas svētku ietvaros jau piekto gadu pēc kārtas notiks tradicionālais diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs». Šogad pasākuma programma papildināta ar «Latvijas Dzelzceļa» spēka konkursu skatītājiem, pieteikšanās kuram sākas šodien, 16.jūlijā, kad līdz pašam «Krastu mačam» palicis tieši viens mēnesis, informē VEF komanda.

«Krastu mača» idejas autors Edgars Jaunups: «Kopīgiem spēkiem ar turnīra galveno partneri Rīgas brīvostas pārvaldi esam radījuši vērienīgu atpūtas, izklaides un sporta pasākumu ar pašmāju un ārvalstu basketbolistu un mūziķu piedalīšanos, kas kļuvis par neatņemamu tradīciju un vienu no vadošajiem Rīgas svētku notikumiem. Ar SIA «Skonto Būve» atbalstu Rīgā šā turnīra ietvaros viesojušās un savas prasmes demonstrējušas basketbola mekas NBA zvaigznes - Džeremijs Evanss (Jeremy Evans), 2012.gada NBA Zvaigžņu spēles labākais bumbas triecējs grozā no augšas, un Šenons Brauns (Shanno Brown), divkārtējais NBA čempions ar augstāko vertikālo lēcienu starp visiem šajā līgā spēlējošajiem.

Lai «Krastu mačā» dotu iespēju savas basketbola prasmes demonstrēt ne tikai tā dalībniekiem, bet arī līdzjutējiem, šogad programmā iekļauts arī «Latvijas Dzelzceļa» spēka tālmetienu konkurss skatītājiem.»

Konkurss sāksies līdz ar diennakts basketbola turnīra pirmo maču 16.augustā un noslēgsies finālā – pēc 24 stundām. Aktivitātei paredzētas vairākas (ik pēc stundas jeb spēles) atlases kārtas un vērtīga balva uzvarētājam - stilīgsmotorolleris.

Par konkursa dalībnieku iespējams kļūt, piesakoties mikroblogošanas vietnē Twitter.com/krastumacs, kur katru pirmdienu nejaušā izlozē izlozēsim desmit dalībniekus, kas ar precīziem metieniem no laukuma centra cīnīsies par «Latvijas Dzelzceļa» tālmietienu konkursa galveno balvu.

Konkursa nolikums pieejams «Krastu mača» sociālajos tīklos Twitter, Facebook un draugiem.lv.

Diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs» Rīgas ostas un galvaspilsētas svētkos notiks jau piekto gadu, tajā piedalās vairāk nekā 600 dalībnieku, gan profesionālu basketbolistu, gan dažādu vecumposmu amatieru, un to apmeklē aptuveni 100 000 skatītāju. Arī 2014.gadā pasākuma formāts iecerēts nemainīgs – 24 stundu basketbola turnīrs, ko atklās trīs punktu metienu un «Skonto Būve» bumbas triekšanas grozā no augšas konkursi. Pirms piektās sezonas Daugavas labā un kreisā krasta rezultāts ir 2:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu