Top 11 atpūtas parki Eiropā (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Ja plānojat vasaras laikā doties ceļojumā ārpus Latvijas, TVNET jums iesaka apmeklēt kādu no 10 atpūtas parkiem, kas, mūsuprāt, ir labākie Eiropā, lai jūsu emocijas un iespaidi paliktu neaizmirstami.

 
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Ģimenes atpūtas parks «Vembu-Tembumaa» Igaunijā

Igaunijas atpūtas parks «Vembu-Tembumaa» piedāvā braucienus ar kartingiem, peldēšanos baseinos un citas aktivitātes. Tas ir atvērts no 1. jūnija līdz 31. augustam. Pieejams katru dienu no pulksten 10 līdz 19.

Apmeklējuma izmaksas no 10 līdz 15 eiro.

Vembu-Tembumaa

 
Foto: publicitātes

Lontovas piedzīvojumu parks

Lontovas parkā Igaunijā varat pārbaudīt savus spēkus un komandas sadarbības spējas. Parks piedāvā izbraucienu ar velosipēdu pa 190 m garu trosi pāri upei 30 m augstumā.

Atpūtas parks ir atvērts apmeklētājiem no trešdienas līdz svētdienai, no pulksten 12 līdz 21. Maksa par atrakciju pieaugušajiem ir 10 eiro.

Lontovas piedzīvojumu parks

 
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Atpūtas parks Lielbritānijā – Blackpool theme park

Lielbritānijas pilsētā Blekpūlā pie Atlantijas okeāna krastiem atrodas milzīgs atpūtas parks. Tajā ir iespēja izbaudīt «amerikāņu kalniņus», braucienu ar laivu caur klinti, riņķot karuselī vairāk nekā 100 metru augstumā, apmeklēt šausmu istabu un citas atrakcijas.

Biļešu cena vienai personai parka kasē uz visām atrakcijām maksā 29,99 sterliņu mārciņas jeb 37,20 eiro, bet internetā tās cena ir 21,99 sterliņu mārciņas jeb 27,28 eiro.

Blackpool theme park

 
Foto: serena.fi

Ūdens atrakciju parks Somijā

Netālu no Somijas galvaspilsētas Helsinkiem atrodas milzīgs ūdens atrakciju parks «Serena Waterpark». Tajā ir gan pirtis un baseini, gan slidkalniņi, kur vari sasniegt pat 40 km/h lielu ātrumu. Ūdens parka lielums - ap 2000 kvadrātmetru.

Biļešu cena pieaugušajiem - 22 eiro.

Serena Waterpark

 
Foto: legolandholidays.dk

Lego atrakciju parki Dānijā un Vācijā

Dānijas pilsētas Bilundas centrā atrodas lego atrakciju parks, kura platība sasniedz ap 100 000 kvadrātmetru. Tajā ir vairāk nekā 50 atrakciju, un izmantoti ap 45 miljoniem lego klucīšu.

Atrakciju parks ir atvērts no 4. aprīļa.

Biļete pieaugušajiem 35 eiro, bērniem 31 eiro.

Ne mazāk iespaidīgs lego atrakciju parks atrodas arī Vācijā netālu no Frankfurtes. Biļetes cena vienai personai 27 - 40 eiro. Šis lego parks piedāvā arī nakšņošanas iespēju mājiņās, kas celtas no lego klučiem.

Foto no Vācijas Legolandes:

Lego atrakciju parks

 
Foto: akvapark.lt

Atpūtas parks Lietuvā

Blakus Baltkrievijas un Polijas robežām Lietuvā atrodas Druskininku akvaparks un pirts komplekss. Parks piedāvā divas pirtis, vairākus baseinus, džakuzi un šļūcamcaurules. Pirts kompleksā - 22 dažādas pirtis.

Apmeklētājiem arī ir iespēja izbaudīt slēpošanas trases, kuras ir pieejamas visu gadu.

Akvaparka apmeklējuma izmaksas - 10 līdz 20 eiro.

«Druskininku» akvaparks

 
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Atrakciju parks Beļģijā

Beļģijas pilsētā Benidormā atrodas atrakciju parks «Terra Mitica». Tas ir veltīts Vidusjūras piekrastes zemju vēsturei. Parks piedāvā vairāk nekā 30 atrakciju un šovu. Tas ir atvērts katru dienu no pulksten 10 līdz 20.

Ieejas maksa pieaugušajiem 34 eiro.

atrakciju parks «Terra Mitica»

 
Foto: publicitātes

«Aura» akvaparks un AHHAA Tartu

Viens no lielākajiem Igaunijas ūdens atrakciju parkiem «Aura» piedāvā apmeklētājiem apjomīgu baseinu, atrakcijas, rehabilitācijas klubu, saunas un gaismas terapiju.

Tas ir atvērts katru dienu, darbdienās no 10 līdz 22, bet brīvdienās no 9 līdz 22.

Ieejas maksa - 20 līdz 23 eiro.

Turpat Tartu atrodas ģimeņu ļoti iecienītais zinātnes centrs AHHAA.

Biļetes cena vienai personai ir 12 eiro, ģimenes biļete maksā 26 eiro, pirmsskolas vecuma bērni centru var apmeklēt bez maksas.

«Aura» akvaparks

 
Foto: publicitātes

Lietuvas atpūtas parks «Vichy»

Lietuvas atrakciju parkā «Vichy» apmeklētājiem ir iespēja izbaudīt ūdens atrakcijas, baseinus, saunas un citas aktivitātes. Tostarp bērniem tiek piedāvāta iespēja ūdens parkā nosvinēt neaizmirstamu dzimšanas dienu, izklaidējoties ar ūdens lielgabaliem Spēļu salā un citām atrakcijām.

Parks darbdienās atvērts no pulksten 12 līdz 22, brīvdienās no 10 līdz 22.

Ieejas maksa pieaugušajiem uz visu dienu - 20 eiro.

atpūtas parks «Vichy»

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Disnejlenda Francijā

Pusstundas braucienā no Parīzes centra atrodas Eiropā lielākais atrakciju parks Disnejlenda. Tajā ir milzum daudz atrakciju, notiek dažādi koncerti un daudzas citas aktivitātes, ar ko nodarboties gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Ieejas maksa - sākot no 54 eiro.

Disnejlenda Francijā

 
Foto: publicitātes

Lotes parks Igaunijā

25.jūlijā durvis vērs Lotes zeme Igaunijā. Tās teritorija ir 20 ha un atrodas pašā jūras krastā. Lotes zemē īstenots tas, kas redzams animācijas filmā «Lote no izgudrotāju ciema». Visi filmā redzamie izgudrojumi ir reāli īstenoti dzīvē, un bērni varēs tos lietot un izmēģināt. Lotes zemē ir uzceltas 11 mājas ciema iedzīvotājiem, kur dzīvo gan zaķu ģimene, gan lapsa, gan kurmīši. Lotes zemē darbojas vairāk nekā 100 dažādas atrakcijas. Parkā katru dienu darbosies profesionāli aktieri, kas iejutīsies animācijas filmu varoņu lomās un runā vairākās valodās. Sivēna mammas apartamentos ir ierīkots medpunkts, bet vecākiem pludmalē iekārtotas atpūtas vietas, kur varēs laiskoties, kamēr bērni priecājas Lotes sabiedrībā.

Parks būs atvērts visu vasaru, no pulksten 10 līdz 18.

Ieejas maksa 9 līdz 15 eiro.

Lottes parks Igaunijā

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu