Glemroka apvienība «The Sweet» jau augusta sākumā «Kuldīgas Live Fest 15»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamā mēneša sākumā – 7. un 8. augustā Kuldīgas pilsētas estrādē norisināsies trešais Kuldīgas Live Fest festivāls, kur apmeklētājiem būs iespēja baudīt dažādu pasaulē iemīļotu un leģendāru mūziķu uzstāšanās. Šogad galvenokārt uz skatuves kāps glemroka žanra mūziķi, kuri pat ir atzīti par labākajiem un pasaulē populārākajiem konkrētā muzikālā lauciņa pārstāvjiem.

Festivāla galvenie mākslinieki šogad ir glemroka leģendas The Sweet, grupa Slade, kas jau 2013.gadā uzstājās Kuldīgas Live Fest festival, Bay City Rollers starring Les McKeown, zviedru populārā 80.gadu grupa Secret Service, kā arī The Rubettes featuring Alan Williams. Šo mūziķu uzstāšanās ir gaidāmas festivāla galvenajā norises vietā – Kuldīgas pilsētas estrādē, taču šo mākslinieku sarakstu papildina arī pašmāju mūziķi, kā Alex & Opus Pro, Credo, Jānis Vanadziņš ar grupu Mozambika, Linga, Jānis Bukums, Ivo Fomins, Miks Dukurs, grupas Colt un Zig Zag, HARTA, kā arī kaimiņu zemes AC/DC project, kas ir leģendārās AC/DC tribute grupa jeb atdarinātāji no Lietuvas.

Kuldīgas Live Fest producents Ojārs Grasmanis stāsta, ka šis būs saturiski ievērojamākais līdz šim notikums Live Fest vēsturē! Pirmo reizi uz divām skatuvēm pilsētas estrādes teritorijā uzstāsies 18 rietumu un latviešu mūzikas leģendas! Jau iepriekšējos gados Live Fest ir uzstājušies leģendārie «Manfred Manns Earth band», «Animals and friends», Suzi Quatro, «Smokie», «Brotherhood of Man», «Killer Queen», «ABBA Mania» un citi fantastiski mūziķi. Divu dienu festivāls norisināsies jau otro gadu.

Apmeklētājiem šogad būs iespēja arī atpūsties cituviet, ne tikai galvenās skatuves apkārtnē, bet arī pilsētas centrā. 8.augustā būs iespēja dzirdēt jaunās paaudzes blūza ģitāristu Johny B’Beast pie restorāna «Tilts». Pie restorāna «Bangerts» festivāla apmeklētājiem būs iespēja klausīties arī citu mūziķu uzstāšanās speciālajā «Bangerta» akustiskajā skatuvē, kā arī baudīt kino seansus «No festivāla nogurušajiem» zonā gan 7., gan 8. augustā. Restorāns «Bagerts» atrodas tieši blakus Ventas rumbai, Kuldīgas pilsētas parkā, kur restorāna apmeklētājiem būs iespēja baudīt gan patīkamu maltīti, gan arī dažāda veida kultūras pasākumus festivāla ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu