Cirka dueta «Circus Katoen» brīvdabas izrāde Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Festivāla «Re! Laikmetīgais cirks un iela» ietvaros sestdien, 1. augustā, Kalnciema kvartālā uzstāsies cirka duets «Circus Katoen» ar izrādi «Ex Aequo». Izrāde notiks plkst. 12.00 un 14.30. Ieeja – bez maksas.

Cirka duets «Circus Katoen» izrādē «Ex Aequo» minimālisma estētikā ar pašu izdomātiem trikiem rotaļīgā atmosfērā apspēlē divu cilvēku satuvināšanos un kopdzīves apgūšanas procesu.

Izrāde ir par diviem jauniem cilvēkiem, kas gatavojas dzīvot kopā. Kur likt jaunkundzes istabas augu, kur iekārtot drēbju skapi un kur likt jaunskunga drēbes? Tā aizsākas rotaļīga jaunās kopdzīves telpas un vienam otra izzināšana. Viņi sacenšas, izaicina viens otru un mācās sadzīvot, līdz atrod līdzsvaru savās attiecībās, bet viņu lietas rod savu vietu jaunajā mītnē.

«Circus Katoen» ir cirka duets no Beļģijas un Nīderlandes. Abi mākslinieki kopā strādā jau deviņus gadus, un viņu jaunākais veikums «Ex Aequo» ir brīnišķīga izrāde ģimenēm, kas aizrauj un aizkustina ar iespaidīgām akrobātiskām spējām.

Visas dienas garumā norisināsies ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus, vienlaikus jau trešo gadu kvartāla teritorijā notiks arī dzīvesprieka un krāsu pilna andele tematiskajā «flower-power» hipiju «Andelemandelē». Noskaņu radīs saulains muzikālais pavadījums ar DJ Dagni Brici.

Pasākuma norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga.

Ex Aequo from Sophie van der Vuurst de Vries on Vimeo. Where will we place her houseplant, where will we put the closet, and where will his clothes go?

In 'Ex Aequo' two characters are going to live together. They both have important stuff, all of which deserves its own place in their house. In a playful and physical way they explore the area where they are going to live together, and won't rest until everything has found its place. They challenge each other, push each other to their limits, and co-operate until they've found the balance.

'Ex Aequo' is a wonderful performance of two young circus artists who surprise and move you with their impressive acrobatics.

Indoor: 60 minutes
Outdoor: 35 minutes

Presented by: Circus Katoen
With: Willem Balduyck en Sophie van der Vuurst de Vries
Coach/director: Klaus Jürgens
Cinematographer: Jakob Rosseel
Music: Jo De Geest
Info and Bookings: HH-producties
Contact: info@hhproducties.nl

www.circuskatoen.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu