Jauna karaliskā stila ikona: Beatrise Boromeo!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix Sweeden/AFP/AP

25.jūlijā Monako prinča Alberta II māsasdēls Pjērs Kasiragi (Pierre Cassiraghi) salaulājās ar itāļu aristokrāti Beatrisi Boromeo. Kāzu ceremonija notika Monako.

Pjērs Kasiragi (27) ir aktrises un Monako prinča sievas Greisas Kellijas mazdēls, bet Beatrise (29) ir labi pazīstama itāļu žurnāliste. Viņa raksta tādiem laikrakstiem kā «Newsweek» un «The Daily Beast».

Kāzu ceremonija notika šaurā ģimenes lokā, to apmeklēja apmēram 70 cilvēku. Beatrisei mugurā bija modes zīmola «Valentino Haute Couture» kāzu kleita.

Modes nams savā sociālās vietnes «Instagram» profilā publicējis foto, kurā redzama Beatrises kleita.

The House of Valentino is pleased to announce that Beatrice Borromeo wore a Valentino Haute Couture dress designed by Creative Directors, Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli, for her civil wedding with Pierre Casiraghi on July 25th at the Prince's Palace of Monaco. The wedding gown was created in a pale pink and gold lace silk chiffon.

A photo posted by Valentino (@maisonvalentino) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu