Foto: Pat Valsts prezidents Raimonds Vējonis apmeklēja «Prāta vētras» koncertu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Ar koncertu Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij 25.jūlijā latviešu populārā grupa «Prāta vētra» atklāja koncerttūri «7 soļi svaigas gaisa».

Vairāk nekā divu stundu garajā koncertā Jelgavā grupa izpildīja gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau Zelta statusu ieguvušā jaunākā studijas albuma. Tika atskaņoti arī klasiskie grupas hiti. Līdz ar tūres atklāšanas koncertu Jelgavā albums būs pieejams arī vinila formātā.

Foto: facebook.com

Koncerts Jelgavā pulcēja vairāk nekā 20 000 skatītāju.

Lielākais koncerta pārsteigums bija Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa klātbūtne - šis arī grupai bija liels notikums, jo pirmo reizi viņu koncertu apmeklēja kāds no esošajiem Valsts prezidentiem.

Prezidents ne tikai klausījās koncertu, bet arī aizkulisēs satika grupu un nofotografējās kopā ar Māra Mihelsona bērniem Maiju un Andreju, kā arī viņa bijušo sievu Santu Bindemani, ar kuru pēc šķiršanās grupas dalībnieks saglabājis labas attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu