Mesi atzīts par Pasaules kausa izcīņas labāko spēlētāju (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas izlases futbolists Lionels Mesi svētdien atzīts par 2014.gada Pasaules kausa izcīņas turnīra labāko spēlētāju, vēsta Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA).

Svētdien Pasaules kausa finālspēlē Vācija mača papildlaikā ar 1:0 uzvarēja Mesi pārstāvēto Argentīnas valstsvienību, uzvaras vārtus 113. minūtē gūstot Mario Gēcem.

Lai gan Mesi neizdevās tikt pie Pasaules kausa trofejas, tomēr futbolists saņēmis labākā turnīra spēlētāja balvu. Kopumā aizvadītajās septiņās finālturnīra cīņās Mesi guva četrus vārtus.

Uz šo balvu no Argentīnas izlases rindām pretendēja arī pussargi Havjers Maskerano un Anhels di Marija, bet no Vācijas izlases Filips Lāms, Matss Hummelss, Tomass Millers un Tonijs Kross. Tāpat starp kandidātiem bija arī Brazīlijas uzbrukuma līderis Neimars un Nīderlandes valstsvienības pussargs Arjens Robens.

Tikmēr par finālturnīra labāko vārtsargu atzīts Vācijas izlases spēlētājs Manuels Noiers, kurš turnīra laikā ielaida četrus vārtus, aiz sevis atstājot pretendentus argentīnieti Serhio Romero un Kostarikas izlases vārtsargu Keiloru Navasu.

Savukārt ar sešiem vārtu guvumiem par rezultatīvāko turnīra futbolistu kļuvis 22 gadus vecais kolumbiešu pussargs Hamess Rodrigess, bet labākā jaunā spēlētāja balva tikusi Francijas izlases pussargam Polam Pogbā.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilga no 12.jūnija līdz 13.jūlijam, bet nākamā Pasaules kausa izcīņa 2018.gadā risināsies Krievijā.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu