Foto: Avangardiskās īru solistes Rošīnas Mērfijas koncerts Siguldas pilsdrupās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Vakar, 23. jūlijā, jaunākā albuma «Hairless Toys» atbalsta tūres ietvaros Siguldā uzstājās īru soliste Rošīna Mērfija (Roisin Murphy). Viņas jaunākais albums pēdējo 8 gadu laikā iznāca šajā pavasarī, un kritiķi to apber ar slavinošiem komplimentiem. Šajā Rošīnas Mērfijas koncertā skatītājiem bija iespēja dzirdēt ne tikai nozīmīgākās jaunākā albuma kompozīcijas, bet arī viņas daiļrades pieprasītākos hitus.

Kādreizējā dueta Moloko soliste, bet kopš 2004.gada solomāksliniece Rošīna Mērfija Latvijas skatītājiem nav sveša. Taču pirmo reizi šīs stilīgās dziedātājas un ekscentriskā stila noteicējas uzstāšanos bija iespējams baudīt unikālajā Siguldas pilsdrupu atmosfērā. Kā zināms, pirmo slavas vilni Mērfija izbaudīja, būdama elektroniskās mūzikas dueta Moloko dalībniece. Pēc grupas izjukšanas 2003.gadā viņa pievērsās solokarjerai. Tās laikā viņa izdevusi trīs albumus, no kuriem jaunākais, «Hairless Toys», iznāca šī gada 11.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu