Klaņģu kalnā notiks trešais rokfestivāls «Klang!»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā 24. un 25. jūlijā notiks trešais rokfestivāls «Klang!», informēja festivāla organizators Edgars Rakovskis.

Festivālā uzstāsies «Soundarcade», «SIA Radikal», «Sanctimony», «TESA», «Omerta», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Dzelzs Vilks», «Astra The 22s» un citas pašmāju rokgrupas, savukārt no ārvalstu grupām būs pārstāvētas tādas apvienības, kā «Neonfly» (Anglija) un «Liveevil» (Čehija). Pirmās dienas vakarā «Jägermeister» teltī ballīti spēlēs «UFO Grupa» un DJ Uldis Rudaks, savukārt otrajā naktī par rokenrola atmosfēru rūpēsies apvienība «Mary Jane» un DJ Pa$aka.

Rakovskis pavēstīja, ka šogad krietni plašāka vieta atvēlēta gan telšu pilsētiņai, gan autostāvvietai, kā arī būs atsevišķi nodalītas riteņu un motociklu novietnes.

Tāpat viņš norādīja, ka festivāla dienā kursēs autobuss no Rīgas (Strēlnieku laukums) uz festivāla norises vietu Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā. Būs pieejams transports arī 26.jūlijā no Klaņģu kalna atpakaļ uz Rīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu