Kinoteātros sāk demonstrēt komēdiju «Kopā pret pašu gribu» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

11. jūlijā Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt filmu «Kopā pret pašu gribu» («Blended»), kas ir skatītāju iemīļotu komēdiju autora Frenka Korači («Kāzu muzikants», «Klikt» un «Tusnis ringā») jaunākā filma. Galvenajās lomās - komiķis Adams Sandlers («Zohans - īpašo uzdevumu frizieris», «Klikt» un «Lielie») un aktrise Drū Berimora («Mīlestības attālumā», «Kāzu muzikants» un «Čārlija eņģeļi» u.c.).

Filmas centrālie varoņi, vientuļie vecāki Lorēna un Džims, pēc postoša aklā randiņa ir spējīgi vienoties tikai par vienu lietu - viņi vairs nekad nevēlas viens otru redzēt. Bet brīdī, kad viņi kopā ar bērniem iegūst savā īpašumā biļetes ceļojumam uz safari Āfrikā, viņi ir spiesti izbaudīt brīvdienas un ļauties safari piedzīvojumiem visi kopā.

Jaunā komēdija ir Adama Sandlera un Drū Berimoras trešais kopdarbs. Abu aktieru spēlētie varoņi pirmo reizi uz lielajiem ekrāniem iemīlējās pirms sešpadsmit gadiem filmā «Kāzu muzikants», bet tai sekoja lente «50 pirmie randiņi». Aktuālās filmas režisors Frenks Korači, kurš veidojis arī «Kāzu muzikantu», ļoti labi pārzina abu aktieru saspēli un komentē: «Jau pirmajā kopīgajā filmā viņi abi viens otra klātbūtnē jutās brīvi un nepiespiesti. Joprojām atceros atmosfēru filmēšanas laukumā un nemitīgos jokus. Nekas nav no tā nav zudis arī pēc sešpadsmit gadiem – Adams un Drū jaunajā lentē pārspēj paši sevi. Viņi tik ļoti labi pazīst viens otru.»

Adams Sandlers piekrīt: «Tā ir. Mēs viens otram patīkam, un tajā pašā laikā cienām viens otru. Tomēr droši vien mūsu lieliskā tandēma noslēpums ir tas, ka mēs viens otram nešķietam fiziski pievilcīgi (smejas). Drū mani ir redzējusi bez krekla mugurā, un tas viņai lika nemitīgi pamest notikuma vietu.» Drū Berimora piebilst: «Hei, lai arī esmu redzējusi tevi puskailu, joprojām pēc visiem šiem gadiem esmu šeit! Par ko tas liecina? Bet ja nopietni, mums abiem noteikti saskan, un sadarbība ar Adamu man sagādā prieku.»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu