«World Jazz festival» vēlas dot iespēju sevi parādīt arī latviešu mūziķiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«World Jazz festival» vēlas dot iespēju sevi parādīt arī latviešu mūziķiem, tāpēc Doma laukumā rīt, 24.jūlijā, notiks bezmaksas koncerts, preses konferencē par festivālu stāstīja tā mākslinieciskie vadītāji Arkādijs Ukupņiks un Igors Butmans.

Kā atzīmēja Butmans, latviešu mūziķu profesionalitāte ir ļoti augusi, tāpēc koncertā Doma laukumā vairākiem no viņiem tiks dota iespēja muzicēt lielam cilvēku skaitam. Butmans atzīmēja, ka Vecrīga ir viena no skaistākajām vecpilsētām pasaulē. Šajā skaistajā un romantiskajā vietā organizatori vēlējušies sarīkot koncertu, lai arī latviešu mūziķi varētu sevi parādīt garāmgājējiem un tūristiem, kā arī festivāla apmeklētājiem, iespējams, iegūstot arī kādas labas atsauksmes vai piedāvājumus uzstāties citos festivālos.

Ukupņiks atzīmēja, ka Latvijā ir spēcīgi mūziķi un vairāki no tiem, kuri izpilda populāro mūziku, īstenībā ir džeza mūziķi, piemēram, dziedātājs un trombonists Intars Busulis, kuru organizatori uzaicinājuši arī lielajā koncertā «Arēnā Rīga» izpildīt Frenka Sinatras programmu.

Foto: LETA
Foto: LETA
Foto: LETA
Foto: LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu