Atklāts japāņu restorāns «Shogun»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2015.gada 10.jūlijā Jūrmalā, Jomas ielā 76 norisinājās jau otrā japāņu restorāna «SHOGUN» svinīgā atklāšana ar visgardākajiem suši un citiem Āzijas virtuves gardumie. Par viesmīlību rūpējās atraktīvais vakara vadītājs Valdis Melderis un izsmalcinātas geišas, aizraujošu meistarklasi sniedza šefpavārs Andrejs Gaigals, dodot iespēju roku iemēģināt arī viesiem, bet par vakara muzikālo baudījumu gādāja DJ CIMO.

Shogun – šādi viduslaiku Japānā dēvēja augstākos militāros vadoņus. Un tieši viņiem par godu savu vārdu ieguva japāņu restorāns «Shogun» pašā Rīgas centrā, kas nu atvērts arī Jūrmalā.

Restorāns «Shogun» Rīgā izceļas arī ar to, ka tas ir pagaidām vienīgais japāņu restorāns pašā Rīgas sirdī, kas ir atvērts diennakti, turklāt septiņas dienas nedēļā.

«Shogun» varēsiet ne vien izbaudīt suši, sašimi un citus tradicionālos japāņu ēdienus, bet arī iejusties īstā Japānas gaisotnē.

Restorānu tīkls Latvijā pastāv jau no 1999.gada un šajā uzņēmumā Rīgā un Jūrmalā ietilpst tādi plaši atpazīstami restorāni kā «Kabuki», «Sumo», «DaDa», «Shogun» un ēdienu piegāde «Kabuki Express» jebwww.sushi.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu