«Par ko klusē priedes» aktrise Karla Gudžino: slava man ir vienaldzīga!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nervus kutinošais seriāls «Par ko klusē priedes» tuvojas noslēgumam. Jau šodien, 23. jūlijā, kanālā «FOX» tiks demonstrēta tā pēdējā sērija. Visa pasaule deg nepacietībā uzzināt, kas patiesībā slēpjas aiz mistiskajiem notikumiem Veivordpainā. Situācija kļūst arvien spraigāka, varoņu attiecības saspīlētākas un atklājumi dramatiskāki. Un elpai aizrauties liek jautājums - vai kāds no pilsētiņas tiks ārā dzīvs?

Seriāla pēdējās sērijas gaidās piedāvājam ekskluzīvu interviju ar aktrisi, kas atveido galveno sieviešu lomu seriālā – ASV Slepenā dienesta aģenta Ītana Bērka bijušo draudzeni un kolēģi Keitu Hjūsoni.

Kopš sāku savu karjeru, man nekad, nevienu brīdi nav gribējies kļūt slavenai, atzīst šarmantā amerikāņu aktrise Karla Gudžino - televīzijas kanāla FOX mistikas seriāla «Par ko klusē priedes» («Wayward Pines») zvaigzne.

«Jaunajam seriālam noskaņas ziņā ir līdzība ar kulta drāmu «Tvinpīka» («Twin Peaks»), jo tas norisinās mazā pilsētiņā un tajā darbojas unikāli personāži. Tajā ir arī elementi no «Krēslas zonas» («Twilight Zone»), jo rodas sajūta, ka ar notikumu vietu kaut kas galīgi nav kārtībā. Vai tā ir reāla? Vai tā nav reāla? Mēs pastāvīgi uzdodam šo jautājumu,» savā jaunākajā intervijā stāsta Karla.

Foto: publicitātes

Bērnība divās mājās

Karla dzimusi 1971.gada 29.augustā ASV Floridas štata Sarasotas pilsētiņā – viņas tēvs pēc izcelsmes ir itālietis, bet mātei ir īru saknes. Aktrises vecāki izšķīrās, kad viņai bija tikai divi gadi.

Viņas bērnība turpmāk pagāja divās vietās – braukājot starp tēva mājām Sarasotā un mātes dzīvesvietu Kalifornijā.

«Es dzīvoju ar māti necilā mājoklī Ziemeļkalifornijā un lieliskā miteklī kopā ar tēvu. Tur bija tenisa korti un peldbaseins. Vasarā es braucu uz Eiropu. Es jūtos tā, it kā būtu izdzīvojusi divas dažādas bērnības,» atklāj 43 gadus vecā aktrise.

Foto: Reuters

Straujais karjeras kāpums

13 gadu vecumā Karla sāka darboties modeļu biznesā, tomēr bija spiesta to atstāt sava nelielā auguma dēļ. Pēc savas tantes ieteikuma meitene sāka apmeklēt aktiermeistarības stundas Losandželosā un 1989.gadā debitēja komēdijā «Troop Bevery Hills» («Beverlihilzas vienība»).

Pēc šīs filmas panākumiem jaunās aktrises karjera sāka iet kalnā. Karla sāka daudz filmēties, un turpmākajos gados nāca klajā vairākas filmas un seriāli ar viņas piedalīšanos. Pirmā nozīmīgā loma Karlai bija 1993.gada kinolentē «This Boy’s Life» («Šī puiša dzīve»), kur viņa spēlēja plecu pie pleca ar tādām zvaigznēm kā Roberts de Niro un Leonardo di Kaprio.

Latvijas skatītājiem Gudžino vislabāk pazīstama ar lomām seriālā «Grēcīgā Kalifornija» («Californication»), kas piedzīvoja septiņas sezonas

un noslēdzās 2014.gada vasarā, kā arī 2006.gada piedzīvojumu komēdijā «Nakts muzejā» («Night at the Museum») un 2011.gada trillerī «Aizliegtais paņēmiens» («Sucker Punch»).

Vienā no galvenajām lomām Gudžino redzama arī 2015.gada amerikāņu katastrofu filmā «Sanandreasa lūzums» («SanAndreas»), kas maija beigās piedzīvoja pasaules pirmizrādi un pašlaik skatāma arī Latvijas kinoteātros.

Aktrisei piemīt apbrīnojama spēja iejusties visdažādākajās lomās. «Esmu priecīga, ja citiem patīk un viņi novērtē to, ko es daru.

Es vienmēr esmu gribējusi būt daudzdimensionāla aktrise,

kas spēj transformēties un saplūst ar saviem tēliem tik lielā mērā, lai padarītu tos dzīvus,» norāda seriāla «Par ko klusē priedes» zvaigzne.

Kopdzīve bez laulības ir seksīga

Foto: AP

«Laulība mums nav svarīga. Es patiešām nekad neesmu vēlējusies apprecēties. Tas nekad nav bijis mans sapnis.

Mums patīk būt draugam un draudzenei – tajā ir kaut kas seksīgs un jauks.

Mūs kopā netur nekas cits, kā vien vēlme būt kopā. Mēs ar Sebastianu jokojam – ja joprojām būsim kopā, kad mums būs 60 gadu, tad sarīkosim sev lielus svētkus un apprecēsimies, nevienam nezinot,» norāda aktrise.

Par savu dzīvesbiedru Karla saka: «Viņš ir foršākais cilvēks uz planētas.»

Karla un Sebastians ir novijuši savu ģimenes ligzdiņu Ņujorkā, un viss liecina, ka pēc 14 gadu kopā būšanas viņi joprojām ir harmonisks un saskanīgs pāris. Kopīgu bērnu gan viņiem nav, taču Sebastianam no iepriekšējām attiecībām ir divi pieauguši bērni, ar kuriem Karlai izveidojusies sirsnīga un tuva saikne.

Patīk dziļas sarunas par dzīvi

Karla atzīst, ka ļoti mīl savu darbu: «Es varētu spēlēt lomas 365 dienas gadā. Taču cenšos filmēšanas starplaikos dzīvot arī pati savu dzīvi,» teic aktrise.

Brīvajā laikā viņa nodarbojas ar jogu, ceļo un tiekas ar draugiem Losandželosā.

«Mans iemīļotākais atpūtas veids ir pusdienot kopā ar draugiem un runāt par dzīvi,» norāda seriāla «Par ko klusē priedes» zvaigzne.

Vaicāta, kādi ir viņas iecienītākie seriāli, Karla intervijā min seriālu «Kāršu nams» («House of Cards») un kulta drāmu «Pārkāpt robežu» («Breaking Bad»).

«

«Kāršu nams» man bija perfekts atradums – pirmo sezonu noskatījos vienā nedēļas nogalē.

Man patiešām patika arī «Pārkāpt robežu», lai gan jāsaka, ka nekļuvu tik apsēsta ar šo seriālu kā daudzi citi fani,» saka Karla Gudžino.

Foto: publicitātes

«Par ko klusē priedes»

Seriāls «Par ko klusē priedes» sākas ar slepenā aģenta Ītana Bērka braucienu uz gleznainu ASV mazpilsētu Veivordpainu, lai sameklētu divus pazudušus federālos aģentus, no kuriem viena ir viņa bijusī draudzene Keita. Ītans Keitu atrod, taču dīvainā kārtā viņa pāris nedēļu laikā ir kļuvusi krietni vecāka un kopā ar vīru Haroldu vada rotaļlietu veikaliņu. Ītans nesaprot, ko domāt un kam uzticēties šajā dīvainajā pilsētiņā, kurā nekas nav tā, kā izskatās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu