Daugavas koncertzālē grupa «Pērkons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

Ceturtdien, 10.jūlijā, plkst.20 Rīgā, Daugavas koncertzālē, uzstāsies grupa «Pērkons», informē koncertzāles pārstāvji.

Grupa koncertā uzstāsies pilnā sastāvā. Pie taustiņiem būs Juris Kulakovs, savukārt pie sitaminstrumentiem - Ikars Ruņģis. Uz skatuves kāps vokālisti Ieva Akuratere un Raimonds Bartašēvics, kā arī basists Juris Sējāns un soloģitārists Leons Sējāns. Koncertā Daugavas koncertzālē gaidāmas visas zināmās un labākās dziesmas no grupas «Pērkons» repertuāra.

Grupa «Pērkons» izveidota astoņdesmito gadu sākumā. Tās darbība divas reizes aizliegta, izpelnoties skandalozas grupas slavu. Grupas zināma ar tādām dziesmām kā «Slidotava», «Pie baltas lapas», «Gandrīz tautasdziesma», «Labu vakar», «Mana dienišķā dziesma», «Balāde par gulbi» un «Mēs pārtiekam viens no otra».

«Pērkons ir muzikāli idejiska brālība, kura caur gracioza anarhisma gaumi pauž patiesu, sirsnīgu līdzdalību savu laikabiedru pārdzīvojumiem, sasilda, iedrošina un dod spēku,» par grupu pastāstīja Akuratere.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu