Delavinja, runājot par savu mīļoto dziedātāju St.Vincent, saka, ka mīla iedvesmo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Kara Delavinja jau pāris mēnešus satiekas ar jauno dziedātāju St.Vincent, kuru mums bija iespējams dzirdēt festivālā «Positivus». Modele saka, ka viņas jaunā mīlestība to iedvesmo ne tikai vēlēties dzīvot, bet radoši izpausties.

Savas jaunākās filmas «Paper planes» pirmizrādē Kara Delavinja saņēma jautājumu, kā viņas jaunā mīļotā sieviete St.Vincent ietekmē viņas dzīvi, modele uzreiz ar smaidu atbildēja, ka jaunā mīļotā viņas dzīvi padara iedvesmas, mīlestības un viegluma pilnu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Modele uzskata, ka patiesa mīlestība ir tā, kura liek zemei griezties, cilvēkiem būt laimīgiem un gūt panākumus. Tikai mīlestība motivē dzīvot, strādāt, mīlēt.

Tāpat St.Vincent Delavinjai liek smieties visu laiku, un pārim apkārt vienmēr ir pozitīva enerģija.

Pāra draugi uzskata, ka slavenības ir īstās otrās pusītes viena otrai, jo viņas mīl viena otru, abas ir popularitātes kāpumā, abas radošas, un arī vecuma ziņā sievietes neatrodas dažādos gadu desmitos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu