Rekordists Kloze: Bieži nenākas izjust tādas emocijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola valstsvienības uzbrucējs Miroslavs Kloze Pasaules kausa (PK) pusfinālā pret Brazīlijas izlasi (7:1) izjutis īpašas emocijas. Turklāt viņš kļuva par turnīra rekordistu.

«Mūsu komandai joprojām ir liels mērķis,» FIFA mājas lapā citēts pieredzējušais uzbrucējs. «Bieži nenākas izjust tādas emocijas, kādas tās bija šajā vakarā.»

36 gadus vecais futbolists pusfināla spēlē guva savus 16. vārtus Pasaules kausa finālturnīrā, kļūstot par turnīra visu laiku rezultatīvāko spēlētāju. Līdz šim PK viņš laukumā devies 23 mačos.

Spēlē ar Brazīliju Kloze guva otros vārtus, panākot 2:0. Pasaules kausa rezultatīvāko spēlētāju galvgalī Polijā dzimušais futbolists apsteidza leģendāro brazīlieti Ronaldo, kura rēķinā ir 15 vārtu guvumi.

«Nav vienkārši parādīt tādu sniegumu Pasaules čempionātā, kādu izdevās nodemonstrēt mums,» izteicās Miroslavs Kloze.

Kloze ir vien trešais spēlētājs, kurš piedalījies četros Pasaules kausa finālturnīros.

Kloze ar gūtu 71 vārtu 136 spēlēs ir visu laiku rezultatīvākais Vācijas izlasē. Turklāt, viņam gūstot vārtus, Vācijas valstsvienība vēl nekad nav zaudējusi spēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu