Millers spēles laikā pret brazīliešiem izjutis žēlumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no Vācijas nacionālās komandas līderiem Tomass Millers Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīra pusfināla mačā (7:1) pret Brazīlijas valstsvienību izjutis žēlumu. Viņš pastāstīja, ka neviens nav gaidījis šādu notikumu pavērsienu, ka Vācija pēc nospēlētām 45 minūtēm varētu atrasties 5:0 vadībā.

«Mums izdevās lielisks sākums. Kad pēc pirmā puslaika spēlē pret Brazīliju Brazīlijā atrodies vadībā ar rezultātu 5:0, saproti, ka tas ir kaut kas īpašs,» FIFA oficiālajā mājas lapā citēts Vācijas komandas rezultatīvais spēlētājs Tomass Millers. «Neviens negaidīja šādu notikumu attīstību.»

Pats 24 gadus vecais Millers atklāja mača rezultātu, gūstot savus sestos vārtus turnīrā. Līdz ar to viņš dala sacensību rezultatīvākā spēlētāja godu ar Kolumbijas futbolistu Džeimsu Rodrigesu.

«Cerējām, ka izveidosim vienu vai divas labas iespējas, jo Brazīlijas galvenais spēks slēpjas uzbrukumā. Brazīlija savās mājās atrodas zem liela spiediena, turklāt tik daudzu līdzjutēju priekšā,» izteicās Millers.

Vācijas izlases snaiperis atklāj, ka spēles laikā izjutis žēlumu pret Brazīliju. «Viss aizgāja tik tālu, ka pret brazīliešiem sāku just žēlumu. Viņiem ir daudz fantastisku līdzjutēju, futbolistu kuri nav pelnījuši šādu zaudējumu. Tādas lietas futbolā notiek.»

Finālā Vācijas pretinieks trešdien noskaidrosies Argentīnas - Nīderlandes duelī.

«Tagad mums jākoncentrējas finālam. Mēs gribam izcīnīt titulu un esam gatavi atdot visus spēkus, lai tas notiktu,» skaidro viens no Vācijas nacionālās komandas līderiem.

Fināls paredzēts svētdien.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu