«Astro'n'out» prezentē īpašu koncertprogrammu sadarbībā ar DJ Rudd

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šonedēļ, 23. jūlijā, Daugavas koncertzāles apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt īpašu «Astro`Electro Acoustic» koncertprogrammu, ko grupa Astro`n`out izpildīs kopā ar savu labu draugu DJu Rudd.

Grupas Astro'n'out jaunā elektroniski akustiskā koncertprogramma aizvadītā gada rudenī ar sajūsmu tika uzņemta septiņos koncertos visā Latvijā, un nu koncerts tiek sniegts arī Rīgā - Daugavas Koncertzālē, 11.Novembra krastmalā 17, Triangula bastionā.

«Astro`Electro Acoustic» programmā grupa Astro'n'out iekļāvusi vairāk kā 10 grupas pastāvēšanas gados radītās kompozīcijas jaunos, brīžiem pat radikāli atšķirīgos aranžējumos. Koncertā uz vienas skatuves ar Astro'n'out kāps arī albuma «Lauvas» un «Lion's Share» producents un grupas draugs DJ Rudd.

Ieeja koncertā jau no plkst. 19:00, sākums plkst. 20:00.

Jaunnedēļ, 30.jūlijā, uz Daugavas koncertzāles skatuves kāps jaunā un spēcīgā dziedātāja Aminata ar savu solo koncertu «Inner Voice», 6.augustā akustisku koncertu sniegs romantiskākā latviešu puišu grupa Otra Puse, bet 27.augustā - Intars Busulis ar Abonementa orķestri. Sīkāks info par koncertiem Daugavas koncertzāles sociālajās lapās Draugiem.lv, Facebook un Twitter.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu