Samsung prezentē jauno Galaxy Tab S2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Samsung Electronics prezentējis Galaxy Tab S2 – šobrīd savā izmēra kategorijā plānāko un vieglāko planšetdatoru ar metāla korpusu. Planšetdators aprīkots ar košu augstas izšķirtspējas Super AMOLED ekrānu un cita starpā arī jaunākajiem Microsoft Office risinājumiem, tai skaitā Microsoft Word, Excel un PowerPoint.

Jauns Super AMOLED ekrāns

5,6 mm biezais un tikai 389 gramus (9,7 collu versija) vai 265 gramus (8 collu versija) smagais Galaxy Tab S2 ar Super AMOLED ekrānu ir radīts dažāda satura atveidošanai. Ierīce būs piemērota lasīšanai, jo tās ekrāna iespējas ir pielīdzināmas drukātā satura kvalitātei. Super AMOLED ekrāns spēj atspoguļot 94% no dabiskajiem krāsu toņiem, tādējādi nodrošinot maksimāli reālistisku attēlu.

Galaxy Tab S2 ekrāns ir aprīkots ar Adaptive Display tehnoloģiju, kas pielāgo attēla toni, piesātinājumu un asumu atbilstoši konkrētajai lietotnei, kā arī krāsu kontrastu atbilstoši videi un tās apgaismojumam. Savukārt Reading Mode režīms regulē ekrāna spilgtuma līmeni, lai lasīšana būtu ērtāka ilgāku laiku un nenogurtu acis.

Produktivitāte un savienojamība

Galaxy Tab S2 piedāvā plašas mobilitātes un produktivitātes iespējas, jo planšetdatoram ir Microsoft Office Solutions programmas dokumentu izveidei, rediģēšanai, kā arī 100 GB brīvas vietas datu glabāšanai OneDrive mākoņserverī divus gadus bez maksas.

Planšetdatorā ir vairākuzdevumu režīms, kas ļauj vienlaicīgi skatīt un izmantot vismaz divas lietotnes. Savukārt Pop-Up Windows funkcija ļauj vienlaicīgi navigēt starp vairākām lietotnēm. Lai atvieglotu failu atrašanu, Galaxy Tab S2 izveidota vienkāršota datu glabāšanas struktūra.

Samsung Galaxy Tab S2 Latvijā būs pieejams 9,7 collu izmērā ar Wi-Fi vai Wi-Fi/LTE atbalstu, 32 GB iebūvēto atmiņu un MicroSD atmiņas karšu atbalstu līdz pat 128 GB ietilpībai. Pārdošanā Latvijā tā nonāks šā gada septembra beigās un maksās 499 līdz 599 eiro atkarībā no savienojamības atbalsta – Wi-Fi vai Wi-Fi un LTE.

Galaxy Tab S2 9,7 collu versijas tehniskā specifikācija

ProcesorsQuad 1,9 GHz + Quad 1,3 GHz, astoņkodolu lietotņu procesors
Ekrāns9,7 collu Super AMOLED ekrāns ar 2048x1536 (QXGA) punktu izšķirtspēju
OperētājsistēmaAndroid 5.0 (Lollipop)
Kamera8 MP AF (aizmugurējā), 2,1 MP (priekšējā)
Atmiņa3 GB (RAM) + 32/64 GB iebūvētā atmiņa microSD līdz pat 128 GB
Izmēri / Svars169 x 237,3 x 5,6 mm, 389 g (Wifi) / 392 g (LTE)
Baterija5870 mAh
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu